Київське сухе варення

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

iStock-5162817102

полуниця – 1 кг 

цукор – 1 кг

вода – 0,5 л

цукрова пудра – 90 г

Готуємо київське сухе варення:

1. Зваріть цукровий сироп, додайте полуницю. Доведіть ягоди до кипіння. Зніміть піну і знову дайте полуниці закипіти. Повторіть так 5-6 разів, поки ягоди не зваряться.

2. Викладіть варення на сито і лишіть його на добу. Потім підсушіть полуницю в духовці за температури 80°C протягом 3 годин. Підсушену полуницю обкачайте у цукровій пудрі.

Video: Як приготувати київське сухе варення?

Дивіться рецепт київського сухого варення на сайті кулінарного проекту Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму
Як варити кукурудзу: рецепт Ігоря Місевича
Як очистити кукурудзу в качанах швидко і просто
Кукурудза запечена в духовці: рецепт покроковий
3 рецепти кукурудзи від Ігоря Місевича

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький