Клаб-сандвічі з хеком

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

сендвіч

філе хека – 300 г

кукурудзяне борошно – 120 г

хліб для тостів – 6 шт.

листя салату – 4 шт.

помідори – 2 шт.

мариновані огірки – 2 шт.

сметана (21%)– 100 мл

твердий сир «гауда» – 100 г

петрушка – 4 гілочки

кріп – 4 гілочки

часник – 2 зубчики

олія – 40 мл

сіль – 15 г

чорний мелений перець – 6 г 

Запаніруйте філе хека у суміші кукурудзяного борошна, солі та перцю. Обсмажте по 5 хв. з кожного боку та розріжте навпіл.

Підсушені тости змастіть соусом зі сметани, подрібненої зелені, часнику, перцю та солі. Зверху викладіть листя салату, слайси солоного огірка, кружечки помідора, сир та обсмажене філе хека.

Прикрийте ще одним тостом і повторіть прошарки. Закріпіть кути сандвіча шпажками та розріжте його навпіл по діагоналі.

Video: Как приготовить клаб-сэндвичи с хеком?

Смотрите рецепты блюд из хека от Натальи Левензон на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму