Класичні пишки від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Алла Ковальчук навчила готувати пухкі, ніжні та легкі пишки.

Інгредієнти:

борошно – 375 г

сметана (15%) – 2 ст. л.

олія – 175 мл

вода – 150 мл

цукор – 1 ст. л.

сода – ½ ч. л.

сіль – 1 ч. л.

горілка – 1 ст. л.

13864958939455

Приготування:

В одній мисці змішайте борошно з сіллю, содою і цукром. У другій – воду, олію, сметану і горілку.

Сухі компоненти пересипте в рідкі, вимішуючи тісто. Покладіть тісто в миску, накрийте рушником і залиште на 15 хвилин.

Налийте олію в сотейник і поставте на вогонь.

Розкачайте тісто на пласт і сформуйте пишки. У кожній пишці зробіть виделкою проколи.

Опускайте пишки в сотейник із розпеченою олією та обсмажуйте по 2 хвилини з кожного боку.

Викладіть готові пишки на тарілку з паперовим рушником.

Скропіть пишки водою.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму