Класичні пишки від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Алла Ковальчук навчила готувати пухкі, ніжні та легкі пишки.

Інгредієнти:

борошно – 375 г

сметана (15%) – 2 ст. л.

олія – 175 мл

вода – 150 мл

цукор – 1 ст. л.

сода – ½ ч. л.

сіль – 1 ч. л.

горілка – 1 ст. л.

13864958939455

Приготування:

В одній мисці змішайте борошно з сіллю, содою і цукром. У другій – воду, олію, сметану і горілку.

Сухі компоненти пересипте в рідкі, вимішуючи тісто. Покладіть тісто в миску, накрийте рушником і залиште на 15 хвилин.

Налийте олію в сотейник і поставте на вогонь.

Розкачайте тісто на пласт і сформуйте пишки. У кожній пишці зробіть виделкою проколи.

Опускайте пишки в сотейник із розпеченою олією та обсмажуйте по 2 хвилини з кожного боку.

Викладіть готові пишки на тарілку з паперовим рушником.

Скропіть пишки водою.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)