Класичні пишки від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Алла Ковальчук навчила готувати пухкі, ніжні та легкі пишки.

Інгредієнти:

борошно – 375 г

сметана (15%) – 2 ст. л.

олія – 175 мл

вода – 150 мл

цукор – 1 ст. л.

сода – ½ ч. л.

сіль – 1 ч. л.

горілка – 1 ст. л.

13864958939455

Приготування:

В одній мисці змішайте борошно з сіллю, содою і цукром. У другій – воду, олію, сметану і горілку.

Сухі компоненти пересипте в рідкі, вимішуючи тісто. Покладіть тісто в миску, накрийте рушником і залиште на 15 хвилин.

Налийте олію в сотейник і поставте на вогонь.

Розкачайте тісто на пласт і сформуйте пишки. У кожній пишці зробіть виделкою проколи.

Опускайте пишки в сотейник із розпеченою олією та обсмажуйте по 2 хвилини з кожного боку.

Викладіть готові пишки на тарілку з паперовим рушником.

Скропіть пишки водою.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо