Класичні пишки від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Алла Ковальчук навчила готувати пухкі, ніжні та легкі пишки.

Інгредієнти:

борошно – 375 г

сметана (15%) – 2 ст. л.

олія – 175 мл

вода – 150 мл

цукор – 1 ст. л.

сода – ½ ч. л.

сіль – 1 ч. л.

горілка – 1 ст. л.

13864958939455

Приготування:

В одній мисці змішайте борошно з сіллю, содою і цукром. У другій – воду, олію, сметану і горілку.

Сухі компоненти пересипте в рідкі, вимішуючи тісто. Покладіть тісто в миску, накрийте рушником і залиште на 15 хвилин.

Налийте олію в сотейник і поставте на вогонь.

Розкачайте тісто на пласт і сформуйте пишки. У кожній пишці зробіть виделкою проколи.

Опускайте пишки в сотейник із розпеченою олією та обсмажуйте по 2 хвилини з кожного боку.

Викладіть готові пишки на тарілку з паперовим рушником.

Скропіть пишки водою.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити