Короп, запечений у пиві


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

carp_in_beer

пиво (світле) – 1 л

короп – 1,5 кг

стебла селери – 4 шт.

цибуля – 2 шт.

морква – 1 шт.

болгарський перець – 1 шт.

вершкове масло – 30 г

житній хліб – 100 г

лимон – 1 шт.

чабрець – 20 г

чорний мелений перець – 5 г

сіль – 35 г

Рибу почистіть, випатрайте, відріжте плавники та зябра. По спинці та хвостовій частині з обох боків коропа зробіть паралельні насічки глибиною 1 см. Поперек них зробіть такі ж насічки, формуючи решітку.

Далі натріть коропа сіллю, меленим чебрецем та чорним меленим перцем, полийте соком лимону та залиште маринуватися на 20 хв.

Підсмажте на пательні порізану цибулю, стебла селери, моркву,  болгарський перець. Викладіть овочі на деко та залийте їх світлим пивом. На овочеву подушку викладіть коропа. Запікайте 40 хв. за температури 180°C.

Кожні 10 хв. поливайте коропа пивом. За 10 хв. до готовності додайте крихти житнього хліба.

По завершенні запікання овочево-хлібну масу перебийте на пюре. З цим соусом подавайте готового коропа. Прикрасьте рибу гілочками свіжого чебрецю, кільцями лимону.

Video: Як запекти коропа в пиві?

Дивіться рецепт вишуканої ресторанної страви - коропа, запеченого в пиві, - на сайті шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити