Короп, запечений у пиві

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

carp_in_beer

пиво (світле) – 1 л

короп – 1,5 кг

стебла селери – 4 шт.

цибуля – 2 шт.

морква – 1 шт.

болгарський перець – 1 шт.

вершкове масло – 30 г

житній хліб – 100 г

лимон – 1 шт.

чабрець – 20 г

чорний мелений перець – 5 г

сіль – 35 г

Рибу почистіть, випатрайте, відріжте плавники та зябра. По спинці та хвостовій частині з обох боків коропа зробіть паралельні насічки глибиною 1 см. Поперек них зробіть такі ж насічки, формуючи решітку.

Далі натріть коропа сіллю, меленим чебрецем та чорним меленим перцем, полийте соком лимону та залиште маринуватися на 20 хв.

Підсмажте на пательні порізану цибулю, стебла селери, моркву,  болгарський перець. Викладіть овочі на деко та залийте їх світлим пивом. На овочеву подушку викладіть коропа. Запікайте 40 хв. за температури 180°C.

Кожні 10 хв. поливайте коропа пивом. За 10 хв. до готовності додайте крихти житнього хліба.

По завершенні запікання овочево-хлібну масу перебийте на пюре. З цим соусом подавайте готового коропа. Прикрасьте рибу гілочками свіжого чебрецю, кільцями лимону.

Video: Як запекти коропа в пиві?

Дивіться рецепт вишуканої ресторанної страви - коропа, запеченого в пиві, - на сайті шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму