Курячі гомілки в пюре від Самвела Адамяна


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Хрусткі зовні і соковиті усередині – Самвела Адамян поділився рецептом курячих гомілок у гороховому пюре під кляром.

Інгредієнти:

курячі гомілки – 3 шт.

горох – 300 г

вершкове масло – 50 г

яйця – 2 шт.

борошно – 60 г

сіль – ½ ч. л.

чорний мелений перець – ½ ч. л.

сухий часник – ½ ч. л.

паприка – ½ ч. л.

олія – 150 мл

2.2.71_2_2.2.71_326X580

Приготування:

Зваріть горох, як у попередніх рецептах. Посоліть його, додайте вершкове масло і збийте у блендері.

Спустіть шкірку з кожної гомілки і натріть м’ясо спеціями. Знову прикрийте м’ясо шкіркою.

Викладіть гомілки на розігріту на сильному вогні сковороду з олією і обсмажте впродовж 2 хвилин. Зменште вогонь, накрийте сковороду кришкою і залиште гомілки смажитися на 30 хвилин.

Для кляру збийте яйце з сіллю і водою. Додайте борошна та знову збийте.

Кожну гомілку обкачайте в борошні, потім змастіть гороховою масою, знову обкачайте в борошні, а потім – у клярі. Покладіть гомілки на розпечену сковороду з олією та обсмажте впродовж 10 хвилин, перевертаючи на різні боки.

Video: Куриные ножки в пюре от Самвела Адамяна

Смотрите рецепты сытных, вкусных и экономных блюд на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити