Алла Ковальчук вже розповідала, як приготувати класичні пишки. А тепер кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» поділилася рецептом оригінальних пишок з м’ясом.
Інгредієнти:
борошно – 400 г
вода – 250 мл
яловичина – 250 г
свинина – 250 г
часник – 1 зубчик
соєвий соус – 2 ст. л.
олія – 2 ст. л.
перець чорний мелений – ½ ч. л.
петрушка – 3 гілочки
кріп – 3 гілочки
цибуля – 2 шт.
яйця – 1 шт.
Приготування:
Приготуйте начинку. Свинину і яловичину перемеліть за допомогою м’ясорубки.
До фаршу додайте 2 розмелені на м’ясорубці цибулини та розчавлений зубчик часнику.
Наріжте кріп і петрушку та додайте до фаршу. Додайте соєвий соус і перець. Перемішайте начинку і відбийте її. Відставте на 10 хвилин.
Приготуйте тісто. Змішайте в мисці воду, олію та борошно. Замісіть тісто і розділіть його на 6 частин.
Розкачайте кожен шматочок тіста на круглий пласт.
На пласт викладіть частину фаршу і сформуйте трикутну пишку.
Змастіть пишки збитим яйцем.
Викладіть пишки на деко с пергаментом і випікайте в духовці за температури 180°C 30 хвилин.