М’ясні пишки від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Алла Ковальчук вже розповідала, як приготувати класичні пишки. А тепер кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» поділилася рецептом оригінальних пишок з м’ясом.  

Інгредієнти:

борошно – 400 г

вода – 250 мл

яловичина – 250 г

свинина – 250 г

часник – 1 зубчик

соєвий соус – 2 ст. л.

олія – 2 ст. л.

перець чорний мелений – ½ ч. л.

петрушка – 3 гілочки

кріп – 3 гілочки

цибуля – 2 шт.

яйця – 1 шт.

kartofelnye-pampushki-s-myasom

Приготування:

Приготуйте начинку. Свинину і яловичину перемеліть за допомогою м’ясорубки.

До фаршу додайте 2 розмелені на м’ясорубці цибулини та розчавлений зубчик часнику.

Наріжте кріп і петрушку та додайте до фаршу. Додайте соєвий соус і перець. Перемішайте начинку і відбийте її. Відставте на 10 хвилин.

Приготуйте тісто. Змішайте в мисці воду, олію та борошно. Замісіть тісто і розділіть його на 6 частин.

Розкачайте кожен шматочок тіста на круглий пласт.

На пласт викладіть частину фаршу і сформуйте трикутну пишку.

Змастіть пишки збитим яйцем.

Викладіть пишки на деко с пергаментом і випікайте в духовці за температури 180°C 30 хвилин.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити