Морквяне варення


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

морквяні булочки з морквяним варенням  (3)

для булочок:

морква – 300 г

борошно – 480 г

дріжджі – 11 г

вода – 185 мл

олія – 50 мл

цукор – 50 г

ванільний цукор – 4 г

сіль – 3 г

для варення:

морква – 500 г

цукор – 700 г

вода – 1,25 л

лимон – 1 шт.

апельсин – 1 шт.

кориця – 1 паличка

мускатний горіх – 1 г

гвоздика – 3 шт.

Для морквяних булочок – з перебитої у подрібнювачі моркви відіжміть сік, додайте воду та олію. Окремо змішайте борошно, цукор, ванільний цукор, сіль та сухі дріжджі. Поєднайте сухі інгредієнти з вологими, замісіть еластичне тісто. Накрийте його рушником та відставте у тепле місце на 30 хв.

Вимісіть тісто ще раз та сформуйте на змащеній олією дошці булочки, розміром з волоський горіх. Викладіть їх у форму, змащену олією. Дайте постояти у теплому місці 15 хв., після чого відправте у розігріту до 180°C духовку на 30 хв.

Готові булочки змастіть цукровим сиропом.

Для приготування морквяного варення – змішайте натерту на дрібній терці моркву, цедру та сік апельсина і лимона, цукор. Загорніть у вузлик з марлі паличку кориці та гвоздику, покладіть у центр морквяної маси. Залиште настоюватися на 4-6 год.

Відстояну морквяну масу залийте водою, додайте мускатний горіх. Варіть до загуснення на слабкому вогні. Дістаньте вузлик, викладіть варення у стерилізовані банки, закрийте кришками. Зберігайте у темному місці.

Video: Как приготовить морковное варенье?

Смотрите рецепт морковного варенья на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити