Морквяний суп «Капучино»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

морквяний суп «капучино» з часниковими крутонами  (1)

морква – 300 г

картопля – 200 г

цибуля – 1 шт.

часник – 2 зубчики

кінза – 2 гілочки

батон – 150 г

вершки (18%) – 125 мл

вода – 600 мл

олія – 50 мл

червоний гострий мелений перець – 6 г

хмелі-сунелі – 3 г

сіль – 10 г

У підсоленій воді відваріть картоплю, додайте засмажку з цибулі та моркви, приправлену червоним меленим перцем, та проваріть 30 хв. Процідіть овочі та перебийте блендером, поступово додаючи підігріті вершки.

Приготуйте часникові крутони: порізаний кубиком м’якуш учорашнього батону приправте сіллю, хмелі-сунелі, вичавленим через прес часником та олією. Підсушіть у духовці, розігрітій до 180°C, впродовж 5 хв. Готовий суп приправте порізаною кінзою та присипте крутонами.

Video: Как приготовить морковный суп?

Смотрите рецепт морковного супа "Капучино" на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити