Морквяний суп «Капучино»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

морквяний суп «капучино» з часниковими крутонами  (1)

морква – 300 г

картопля – 200 г

цибуля – 1 шт.

часник – 2 зубчики

кінза – 2 гілочки

батон – 150 г

вершки (18%) – 125 мл

вода – 600 мл

олія – 50 мл

червоний гострий мелений перець – 6 г

хмелі-сунелі – 3 г

сіль – 10 г

У підсоленій воді відваріть картоплю, додайте засмажку з цибулі та моркви, приправлену червоним меленим перцем, та проваріть 30 хв. Процідіть овочі та перебийте блендером, поступово додаючи підігріті вершки.

Приготуйте часникові крутони: порізаний кубиком м’якуш учорашнього батону приправте сіллю, хмелі-сунелі, вичавленим через прес часником та олією. Підсушіть у духовці, розігрітій до 180°C, впродовж 5 хв. Готовий суп приправте порізаною кінзою та присипте крутонами.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити