Паштет зі свинини від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ніжний, кремовий, легкий, неймовірно ситний, соковитий, насичений м’ясний смаком – Алла Ковальчук розповіла, як приготувати м’ясний паштет

Інгредієнти:

свинина – 700 г

свіжа підчеревина – 350 г

цибуля – 4 шт.

морква – 1 шт.

печериці – 200 г

яйця – 1 шт.

розмарин – 4 гілочки

мелений чебрець – 1 ч. л.

чорний мелений перець – 1 ч. л.

мускатний горіх – 1/3 ч. л.

лаврове листя – 4 шт.

сіль – 1 ч. л.

коньяк – 2 ст. л.

вершки – 100 мл

myasnoy-pashtet

Приготування:

Помийте м’ясо. Обчистіть  моркву і цибулю. Киньте їх в окріп та проваріть протягом 40 хв.

Обчистіть ще цибулю та печериці. Наріжте їх на дрібні кубики. Обсмажте цибулю впродовж 2 хв. Додайте до неї гриби та обсмажуйте ще 3 хв. Потім висипте овочі в піалу.

Зварені м’ясо, цибулю та моркву двічі пропустіть через дрібну решітку м’ясорубки.  Додайте до фаршу чебрець, мускатний горіх, яйце, коньяк, вершки, сіль, перець та все вимісіть.

Наріжте на скибочки свіжу підчеревину та викладіть її на дно форми для паштету. Зверху – частину фаршу, потім – шар  з обсмажених овочів і знову фарш. Додайте зверху гілочку розмарину та лаврове листя. Накрийте скибочками підчеревини.

Кожну формочку загорніть у фольгу та  поставте на деко. На дно дека налийте окріп. Запікайте паштет у духовці впродовж 30 хв. за температури 180 °C.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо