сало – 400 г
перепілки – 6 шт.
кукурудзяна крупа – 200 г
бекон – 100 г
печериці – 300 г
болгарський перець – 1 шт.
перець чилі – 1 шт.
ріпчаста цибуля – 2 шт.
часник – 2 зубчики
лимон – 1 шт.
сіль – 15 г
розмарин – 2 гілочки
чебрець – 2 гілочки
орегано – 2 г
чорний мелений перець – 3 г
олія – 20 мл
Приготуйте маринад: перебийте до однорідної маси часник, листя розмарину та чебрецю, перець чилі, сіль, чорний мелений перець та сік лимону. У перепілок відріжте шийки, натріть тушки маринадом, залиште на 15 хв.
Кукурудзяну крупу залийте окропом, залиште на 15 хв. Нарізане кубиками сало зі шкіркою обсмажте до шкварок. На окремій пательні з олією обсмажте до золотистості подрібнену цибулю. З‘єднайте крупу, шкварки та цибулю. Посоліть та поперчіть начинку, нафаршируйте перепілок.
Для овочевої подушки – перемішайте розрізані четвертинками печериці, нарізаний смужками болгарський перець та півкільця цибулі. Посоліть, додайте орегано та олію. Викладіть на деко з пергаментом.
На овочеву подушку покладіть перепілок, обгорніть їх слайсами бекону. Запікайте в розігрітій до 180°C духовці 40 хв.