Перепілки з кукурудзяною крупою та шкварками


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

рулет з сала, моркви та курячого філе 2

сало – 400 г

перепілки – 6 шт.

кукурудзяна крупа – 200 г

бекон – 100 г

печериці – 300 г

болгарський перець – 1 шт.

перець чилі – 1 шт.

ріпчаста цибуля – 2 шт.

часник – 2 зубчики

лимон – 1 шт.

сіль – 15 г

розмарин – 2 гілочки

чебрець – 2 гілочки

орегано – 2 г

чорний мелений перець – 3 г

олія – 20 мл

Приготуйте маринад: перебийте до однорідної маси часник, листя розмарину та чебрецю, перець чилі, сіль, чорний мелений перець та сік лимону. У перепілок відріжте шийки, натріть тушки маринадом, залиште на 15 хв.

Кукурудзяну крупу залийте окропом, залиште на 15 хв. Нарізане кубиками сало зі шкіркою обсмажте до шкварок. На окремій пательні з олією обсмажте до золотистості подрібнену цибулю. З‘єднайте крупу, шкварки та цибулю. Посоліть та поперчіть начинку, нафаршируйте перепілок.

Для овочевої подушки – перемішайте розрізані четвертинками печериці, нарізаний смужками болгарський перець та півкільця цибулі. Посоліть, додайте орегано та олію. Викладіть на деко з пергаментом.

На овочеву подушку покладіть перепілок, обгорніть їх слайсами бекону. Запікайте в розігрітій до 180°C духовці 40 хв.

 

Video: Как приготовить перепелок со шкварками?

Смотрите рецепт шикарных праздничных перепелок со шкварками и кукурузной крупой на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення із соснових шишок
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
клубничный рахат-лукум, клубничный рахат-лукум видео рецепт, клубничный рахат-лукум все буде смачно, как приготовить клубничный рахат-лукум
Полуничний рахат-лукум. 10 страв з ягід. 8 місце
клубничные мадленки с клубничным маслом, клубничные мадленки с клубничным маслом видео рецепт, клубничные мадленки с клубничным маслом все буде смачно, как приготовить клубничные мадленки с клубничным маслом
Полуничні мадленки з полуничним маслом. 10 страв з ягід. 10 місце