Перепілки з кукурудзяною крупою та шкварками

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

рулет з сала, моркви та курячого філе 2

сало – 400 г

перепілки – 6 шт.

кукурудзяна крупа – 200 г

бекон – 100 г

печериці – 300 г

болгарський перець – 1 шт.

перець чилі – 1 шт.

ріпчаста цибуля – 2 шт.

часник – 2 зубчики

лимон – 1 шт.

сіль – 15 г

розмарин – 2 гілочки

чебрець – 2 гілочки

орегано – 2 г

чорний мелений перець – 3 г

олія – 20 мл

Приготуйте маринад: перебийте до однорідної маси часник, листя розмарину та чебрецю, перець чилі, сіль, чорний мелений перець та сік лимону. У перепілок відріжте шийки, натріть тушки маринадом, залиште на 15 хв.

Кукурудзяну крупу залийте окропом, залиште на 15 хв. Нарізане кубиками сало зі шкіркою обсмажте до шкварок. На окремій пательні з олією обсмажте до золотистості подрібнену цибулю. З‘єднайте крупу, шкварки та цибулю. Посоліть та поперчіть начинку, нафаршируйте перепілок.

Для овочевої подушки – перемішайте розрізані четвертинками печериці, нарізаний смужками болгарський перець та півкільця цибулі. Посоліть, додайте орегано та олію. Викладіть на деко з пергаментом.

На овочеву подушку покладіть перепілок, обгорніть їх слайсами бекону. Запікайте в розігрітій до 180°C духовці 40 хв.

 

Video: Как приготовить перепелок со шкварками?

Смотрите рецепт шикарных праздничных перепелок со шкварками и кукурузной крупой на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму