Перепілки з кукурудзяною крупою та шкварками

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

рулет з сала, моркви та курячого філе 2

сало – 400 г

перепілки – 6 шт.

кукурудзяна крупа – 200 г

бекон – 100 г

печериці – 300 г

болгарський перець – 1 шт.

перець чилі – 1 шт.

ріпчаста цибуля – 2 шт.

часник – 2 зубчики

лимон – 1 шт.

сіль – 15 г

розмарин – 2 гілочки

чебрець – 2 гілочки

орегано – 2 г

чорний мелений перець – 3 г

олія – 20 мл

Приготуйте маринад: перебийте до однорідної маси часник, листя розмарину та чебрецю, перець чилі, сіль, чорний мелений перець та сік лимону. У перепілок відріжте шийки, натріть тушки маринадом, залиште на 15 хв.

Кукурудзяну крупу залийте окропом, залиште на 15 хв. Нарізане кубиками сало зі шкіркою обсмажте до шкварок. На окремій пательні з олією обсмажте до золотистості подрібнену цибулю. З‘єднайте крупу, шкварки та цибулю. Посоліть та поперчіть начинку, нафаршируйте перепілок.

Для овочевої подушки – перемішайте розрізані четвертинками печериці, нарізаний смужками болгарський перець та півкільця цибулі. Посоліть, додайте орегано та олію. Викладіть на деко з пергаментом.

На овочеву подушку покладіть перепілок, обгорніть їх слайсами бекону. Запікайте в розігрітій до 180°C духовці 40 хв.

 

Video: Как приготовить перепелок со шкварками?

Смотрите рецепт шикарных праздничных перепелок со шкварками и кукурузной крупой на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо