Пиріг з салом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

сало – 300 г

борошно – 320 г

вода – 60 мл

вершкове масло – 200 г

дріжджі – 11 г

яйця – 3 шт.

вершки (15%) – 100 мл

цибуля ріпчаста – 2 шт.

шинка – 200 г

твердий сир «гауда» – 100 г

перець чилі – 1 шт.

гірчиця (діжонська) – 40 г

зелена цибуля – 20 стебел

петрушка – 20 гілочок

сіль – 10 г

цукор – 50 г

чорний мелений перець – 3 г

Змішайте борошно з цукром, сіллю та дріжджами. Натріть вершкове масло. Перемішайте з борошном до утворення крихти. Влийте воду, замісіть тісто. Накрийте плівкою та покладіть у холодильник на 30 хв.

Для начинки – обсмажте кубики сала та шинки впродовж 5 хв. Додайте подрібнену ріпчасту цибулю, смажте ще 3 хв. Перемішайте з подрібненою петрушкою, зеленою цибулею та перцем чилі. Посоліть, поперчіть та додайте гірчицю.

Тісто розкачайте в пласт, діаметром 30 см. Викладіть у форму для тарту, підрівняйте краї. Перекладіть на тісто начинку. Залийте яйцями, збитими з вершками. Притрусіть натертим твердим сиром. Випікайте у розігрітій на 180°C духовці 30 хв.

Video: Как приготовить пирог с салом?

Смотрите рецепт сытного пирога с салом для всей семьи на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)