Пряні мариновані сливи

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

2780469-7

сливи — 700 г

цукор —  40 г

яблучний оцет — 40 мл

лавровий лист — 5 шт.

гвоздика — 5 шт.

перець чилі — 2 шт.

духмяний перець горошком — 5 шт.

вода — 400 мл

Приготуйте маринад. У киплячу воду покладіть цукор, лавровий лист, духмяний перець та гвоздику. Прокип‘ятіть 5 хвилин.

Зробіть у сливах по 5-6 проколів. До слив додайте перець чилі, залийте маринадом та залиште на 15 хвилин.  Злийте маринад, знову прокип‘ятіть і ще раз залийте сливи.

Після маринування  злийте маринад і додайте до нього оцет. Ще раз нагрійте. Простерилізуйте  банки. Викладіть у них сливи стерилізованою ложкою, не доходячи до горлечка 2 см.

У кожну банку покладіть по перчині чилі. Залийте банки маринадом та закрутіть.  Обгорніть ковдрою і залиште на 12 годин.

Video: Как замариновать сливы?

Кулинарный эксперт шоу Все Буде Смачно Алла Ковальчук рассказала, как приготовить пряные маринованные сливы с перцем чили...
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки с брусникой
Мочені яблука з брусницею
блюда из яблок
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук