Рибні нагетси

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

рибний нагетс2

філе хека – 300 г

панірувальні сухарі – 200 г

борошно – 100 г

яйце – 1 шт.

йогурт (3,2%) – 40 мл

молоко (2,5%) – 40 мл

гірчиця – 40 мл

соєвий соус – 100 мл

білий мелений перець – 3 г

сушена кінза – 2 г

перець чилі (пластівці) – 3 г

кунжут чорний – 50 г

кунжут білий – 50 г

сіль – 5 г

Наріжте філе хека брусочками та замаринуйте у суміші соєвого соусу, білого меленого перцю, сушеної кінзи та пластівців перцю чилі.

Для кляру змішайте молоко, йогурт, гірчицю, яйце, посоліть та збийте до однорідності. Обкачайте шматочки риби у борошні, занурте в кляр, обкачайте у панірувальних сухарях, знову занурте в кляр та обкачайте у суміші білого та чорного кунжуту.

Запечіть нагетси у розігрітій до 170°C духовці впродовж 25 хв., за 10 хв. до готовності переверніть на зворотній бік для підрум‘янення.

Video: Как приготовить рыбные наггетсы?

Смотрите рецепт отличной закуски из хека на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
3 рецепта страв зі свинини і телятини на будь-який смак
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки