сало – 700 г
куряче філе – 200 г
морква – 1 шт.
часник – 8 зубчиків
чорний мелений перець – 3 г
червоний мелений перець – 1 г
паприка – 6 г
чебрець – 1 г
коріандр – 1 г
сіль – 10 г
олія – 20 мл
Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Куряче філе наріжте смужками. У ступці змішайте часник, сіль, паприку, чорний та червоний мелений перець, чебрець та коріандр.
Половиною ароматної суміші натріть сало з одного боку. На весь пласт сала викладіть натерту моркву. Зверху на сало з морквою покладіть смужки курячого філе та розподіліть другу половину суміші зі спецій та часнику.
Загорніть сало з морквою та куркою у рулет. Обгорніть термостійкою харчовою плівкою. Відваріть у киплячій воді 1,5 год.
Дістаньте рулет з води, зніміть плівку, викладіть на деко з пергаментом. Змішайте олію з паприкою, змастіть поверхню рулету. Поставте запікатися на 5 хв. за температури 220°C.