Шоколадний торт з пива

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

IMG_20150213_000146

для бісквіту:

пиво (темне) – 250 мл

цукор – 400 г

какао – 100 г

вершкове масло – 250 г

яйця – 2 шт.

кефір – 100 мл

ванільний цукор – 8 г

борошно – 250 г

сіль – 10 г

сода – 24 г

для просочування:

пиво (темне) – 100 мл

какао – 75 г

цукор – 60 г

ванільний цукор – 4 г

для крему:

ряжанка – 500  мл

кефір 2,5% – 500 мл

сметана 15% – 500 мл

вершкове масло – 130 г

цукрова пудра – 500 г

ванільний цукор – 4 г

Замісіть тісто. У сотейник до темного пива додайте цукор, какао та вершкове масло. Проваріть до однорідності та остудіть до 60°C.

Яйця збийте до однорідності, влийте кефір та додайте ванільний цукор.

Яєчну масу введіть до остиглої пивної суміші. Окремо змішайте борошно з сіллю та содою, поступово додайте сухі інгредієнти до рідких.

Дно роз’ємної форми вистеліть пергаментом та змастіть його вершковим маслом. Вилийте тісто у форму та запікайте протягом 45 хвилин за температури 180°C.

Для просочування торту – у сотейнику змішайте темне пиво, какао, цукор та ванільний цукор. Прогрійте суміш до повного розчинення цукру та какао.

Для крему – заморозьте у щільних пакетах ряжанку, кефір та сметану. Потім викладіть їх на сито з марлею та залиште за кімнатної температури на 8-10 годин.

Після цього збийте сирну масу із м’яким вершковим маслом, поступово додаючи цукрову пудру та ванільний цукор.

Готовий остиглий бісквіт проколіть шпажками та залийте просочуванням. Вилийте крем у центр торту, розподіліть його лопаткою та відправте торт у холодильник на 1,5 години. Готовий торт присипте какао.

Video: Як приготувати шоколадний торт з пива?

Дивіться рецепт оригінального шоколадного торта з темного пива на сайті шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
вишня в собственном соку, вишня в собственном соку рецепт, рецепт приготовления вишни в собственном соку, как приготовить вишню в собственном соку, вишня в собственном соку состав
Вишня у власному соку
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти