Смажений сир


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

b794eb4a-8e3b-4201-b787-0941d76cda7a

твердий сир «гауда»  – 200 г

борошно – 100 г

панірувальні сухарі – 60 г

яйця – 3 шт.

олія – 40 мл

Сир наріжте трикутниками,  покладіть у воду з льодом на 5-7 хвилин. Потім підсушіть. Збийте яйця.

Запаніруйте сир: спочатку обкачайте у борошні, потім занурте у  яйця, далі – у панірувальні сухарі. Знову занурте у яйця і ще раз – у сухарі. Підсмажте сир на пательні з олією по 2-3 хвилини з кожного боку.

Video: Как пожарить сыр в панировке?

Смотрите рецепт жареного сыра в панировке от кулинарных экспертов шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити