Тістечка «Лебеді» від Самвела Адамяна

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Самвел Адамян вже розповідав, як приготувати дивовижної краси торт «Лебедине озеро». А тепер кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» поділився рецепт не менше ефектних тістечок «Лебеді».

Інгредієнти:

вода – 60 мл

молоко – 60 мл

вершкове масло – 250 г

борошно – 75 г

цукор – 2 г

сіль- 1 г

яйця – 2 шт.

згущене молоко – 300 г

Приготування:

У сотейнику змішайте воду і молоко. Додайте вершкове масло, цукор, сіль і доведіть до кипіння. Додайте борошно та активно перемішуйте, поки тісто не збереться в згусток.

Додавайте до тіста по одному яйцю і розмішуйте лопаткою, поки воно не стане гладеньким і блискучим. Тісто вичавіть з кондитерського мішка на деко, застелене пергаментом, у формі крапель довжиною 4 см і шириною 2-2,5 см.

Випікайте в розігрітій до 200°C духовці впродовж 10 хвилин і ще 10 хвилин – за температури 180°C.

Тісто, що залишилося, перекладіть у кондитерський мішок і вичавіть на деко в формі двійок. Випікайте в розігрітій до 180°C духовці 5 хвилин.

Приготуйте крем так, як і для торта «Лебедине озеро». Спечені тістечка в формі краплі розріжте уздовж навпіл. Потім верхню частину розріжте вздовж ще раз навпіл. Цілу частину лебедя наповніть 1 ст. л. крему.

Шию лебедя вставте в крем біля основи тістечка. Зверху викладіть крила.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму