Яблучні чипси

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

apple-chips

яблука – 3 шт.

цукор – 150 г

вода – 250 мл

лимонна кислота – 1 г

Зваріть цукровий сироп: додайте до води цукор і лимонну кислоту, проваріть до розчинення цукру.

Яблука наріжте слайсами, виріжте серцевинки, залийте сиропом, настоюйте 15 хвилин. Потім підсушіть кільця яблук в розігрітій до 110°C духовці впродовж 45 хвилин з кожного боку.

Video: Как приготовить яблочные чипсы?

Смотрите рецепт классных снэков из яблок на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша