Яловичина по-бургундськи

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

яловичина по-бургундськи

яловичина (лопатка) — 1 кг

бекон — 150 г

цибуля — 2 шт. 

морква — 3 шт. 

печериці — 250 г (8-9 шт.)

лавровий лист — 2 шт.

чебрець (свіжий) — 3 гілочки

розмарин (свіжий) — 3 гілочки

часник — 3 зубчики

вода — 250 мл

червоне сухе вино — 750 мл

борошно — 75 г

олія — 40 мл

сіль — 10 г

чорний мелений перець — 3 г

чорний перець горошком — 4 шт.

Почистіть та наріжте кільцями  моркву та цибулю. Яловичину наріжте крупними шматками. Залийте овочі з м‘ясом червоним сухим вином. Накрийте плівкою та поставте маринуватися у холодильник на 3 год. Замариноване м’ясо нагрійте до кімнатної температури.

З бекону зріжте шкірку, наріжте його скибочками та обсмажте до золотавості на пательні без масла. Перекладіть у казан.

Яловичину обкачайте у борошні, обсмажте на жирові з бекону до золотавої скоринки. На цьому ж жирові обсмажте мариновані цибулю та моркву, наприкінці додайте подрібнений часник.

Перекладіть овочі та м’ясо у казан. Посоліть, поперчіть та перемішайте. Процідіть маринад, прокип’ятіть, вилийте у казан та додайте окріп.

Лавровий лист, чебрець, розмарин та чорний перець горошком покладіть у марлю та зав’яжіть мішечком. Занурте його у казан. Тушкуйте страву під кришкою 2 год.

Печериці розріжте навпіл та обсмажте на олії до золотавості. Перекладіть гриби у казан та тушкуйте яловичину по-бургундськи ще 30 хв.

Video: Как приготовить говядину по-бургундски?

Смотрите рецепт изысканной говядины по-бургундски на сайте кулинарного шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо