Яловичина по-бургундськи

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

яловичина по-бургундськи

яловичина (лопатка) — 1 кг

бекон — 150 г

цибуля — 2 шт. 

морква — 3 шт. 

печериці — 250 г (8-9 шт.)

лавровий лист — 2 шт.

чебрець (свіжий) — 3 гілочки

розмарин (свіжий) — 3 гілочки

часник — 3 зубчики

вода — 250 мл

червоне сухе вино — 750 мл

борошно — 75 г

олія — 40 мл

сіль — 10 г

чорний мелений перець — 3 г

чорний перець горошком — 4 шт.

Почистіть та наріжте кільцями  моркву та цибулю. Яловичину наріжте крупними шматками. Залийте овочі з м‘ясом червоним сухим вином. Накрийте плівкою та поставте маринуватися у холодильник на 3 год. Замариноване м’ясо нагрійте до кімнатної температури.

З бекону зріжте шкірку, наріжте його скибочками та обсмажте до золотавості на пательні без масла. Перекладіть у казан.

Яловичину обкачайте у борошні, обсмажте на жирові з бекону до золотавої скоринки. На цьому ж жирові обсмажте мариновані цибулю та моркву, наприкінці додайте подрібнений часник.

Перекладіть овочі та м’ясо у казан. Посоліть, поперчіть та перемішайте. Процідіть маринад, прокип’ятіть, вилийте у казан та додайте окріп.

Лавровий лист, чебрець, розмарин та чорний перець горошком покладіть у марлю та зав’яжіть мішечком. Занурте його у казан. Тушкуйте страву під кришкою 2 год.

Печериці розріжте навпіл та обсмажте на олії до золотавості. Перекладіть гриби у казан та тушкуйте яловичину по-бургундськи ще 30 хв.

Video: Как приготовить говядину по-бургундски?

Смотрите рецепт изысканной говядины по-бургундски на сайте кулинарного шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)