Яловичина по-бургундськи

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

яловичина по-бургундськи

яловичина (лопатка) — 1 кг

бекон — 150 г

цибуля — 2 шт. 

морква — 3 шт. 

печериці — 250 г (8-9 шт.)

лавровий лист — 2 шт.

чебрець (свіжий) — 3 гілочки

розмарин (свіжий) — 3 гілочки

часник — 3 зубчики

вода — 250 мл

червоне сухе вино — 750 мл

борошно — 75 г

олія — 40 мл

сіль — 10 г

чорний мелений перець — 3 г

чорний перець горошком — 4 шт.

Почистіть та наріжте кільцями  моркву та цибулю. Яловичину наріжте крупними шматками. Залийте овочі з м‘ясом червоним сухим вином. Накрийте плівкою та поставте маринуватися у холодильник на 3 год. Замариноване м’ясо нагрійте до кімнатної температури.

З бекону зріжте шкірку, наріжте його скибочками та обсмажте до золотавості на пательні без масла. Перекладіть у казан.

Яловичину обкачайте у борошні, обсмажте на жирові з бекону до золотавої скоринки. На цьому ж жирові обсмажте мариновані цибулю та моркву, наприкінці додайте подрібнений часник.

Перекладіть овочі та м’ясо у казан. Посоліть, поперчіть та перемішайте. Процідіть маринад, прокип’ятіть, вилийте у казан та додайте окріп.

Лавровий лист, чебрець, розмарин та чорний перець горошком покладіть у марлю та зав’яжіть мішечком. Занурте його у казан. Тушкуйте страву під кришкою 2 год.

Печериці розріжте навпіл та обсмажте на олії до золотавості. Перекладіть гриби у казан та тушкуйте яловичину по-бургундськи ще 30 хв.

Video: Как приготовить говядину по-бургундски?

Смотрите рецепт изысканной говядины по-бургундски на сайте кулинарного шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму