Запечений свинячий окіст

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Финальное блюдо

свинячий окіст – 5 кг

малинове варення – 250 мл

діжонська гірчиця – 60 мл

олія – 60 мл

морква – 2 шт.

часник – 5 зубчиків

яблучний сік – 3 л

розмарин – 3 гілочки

сіль – 60 г

чорний мелений перець – 18 г

Готуємо запечений свинячий окіст:

1. Заздалегідь промийте окіст, просушіть, покладіть у термо-пакет та залийте яблучним соком. Залиште маринуватися мінімум на 3 год.

2. Потім просушіть та зробіть 40 глибоких проколів по всьому окосту. Нашпигуйте отвори брусочками моркви та слайсами часнику. Змішайте сіль, чорний мелений перець та олію. Натріть цією сумішшю окіст.

3. З‘єднайте діжонську гірчицю та малинове варення, змастіть свинину. Покладіть фольгу у кілька шарів, викладіть на неї гілочки розмарину, а зверху – окіст. Загорніть його у фольгу.

4. Розведіть у воді вогнетривку глину до консистенції пластиліну. Обліпіть нею фольгу з окостом шаром в 1 см.

5. Завчасно викопайте яму глибиною 50 см та розжарте в ній вугілля. Підготовлений окість покладіть усередину розжареного вугілля та запікайте впродовж 3-4 год. Коли глина почне тріскатися, дістаньте окіст, оббийте глину та акуратно зніміть фольгу.

Video: Як приготувати запечений свинячий окіст в глині?

Дивіться рецепт запеченого свинячого окосту в глині на вугіллі на сайті кулінарного проекту Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Рекомендуємо
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині
маффины с черешней, рецепт маффинов с черешней пошагово, состав маффинов с черешней, как готовить маффины с черешней, как приготовить маффины с черешней пошагово, маффины с черешней рецепт
Апетитні мафіни з черешнею