Згущене молоко від Лізи Глинської

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Досить купувати згущене молоко – готуйте його власноруч за рецептом Лізи Глинської.

Інгредієнти:

молоко – 1 л

цукор – 600 г

вершки – 100 мл

sgush-domПриготування:

Молоко та вершки доведіть до кипіння. Додайте до суміші цукор і перемішайте, аби він розчинився.

Варіть суміш на повільному вогні впродовж 3 годин, помішуючи кожні 2-3 хвилини. Охолодіть згущене молоко та поставте його у холодильник на 6-8 годин.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Печенье с яблоками, финиками и грецкими орехами
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар