Вафельний торт з фаршем: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Всі пам’ятають з дитинства прості в приготуванні вафельні торти зі згущеним молоком. Ми пропонуємо такий же швидкий, але ще більш ситний закусочний варіант. Якщо на порозі з’являться неочікувані гості, ви зможете їх здивувати і прославитися доброю господинею. Запасайтеся коржами і читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт вафельного торта з фаршем.

Інгредієнти для соусу:

  • вершкове масло – 100 г
  • молоко (2,5%) – 1 л
  • борошно – 100 г
  • сіль – 3 г
  • мелений мускатний горіх – 2 г
  • сушений орегано – 3 г
  • сушений чебрець – 3 г

Інгредієнти для начинки:

  • яловичий фарш – 800 г
  • свинячий фарш – 200 г
  • цибуля – 2 шт.
  • томати у власному соку без шкірки – 100 г
  • олія – 40 мл
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 6 г
  • сушений базилік – 2 г
  • коньяк – 50 мл
  • вафельні коржі – 1 пачка

Інгредієнти для крему:

  • бринза – 300 г
  • сметана (25%) – 125 мл
  • гранат – 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте соус: у розтоплене вершкове масло додайте борошно, смажте 2 хв. до золотистості. Поступово влийте тепле молоко. Додайте сіль, мускатний горіх, сушений орегано та чебрець. Варіть на повільному вогні 5-7 хв. до загущення, постійно помішуючи. Потім залиште соус остигати на 20 хв.
  2. Для начинки – обсмажте на олії порізану кубиком цибулю 3 хв. Додайте яловичий та свинячий фарш, смажте 5 хв. до напівготовності фаршу. Потім додайте до фаршу пюре з перебитих томатів у власному соку, сіль, чорний мелений перець та сушений базилік. Смажте 5 хв. до випаровування рідини.
  3. Влийте до фаршу коньяк, дайте йому прогрітися, потім підпаліть і, помішуючи, протушкуйте начинку ще 2 хв. Після цього перебийте масу блендером до однорідності і залиште остигати на 20 хв.
  4. Для сирного крему – перебийте до однорідної маси бринзу зі сметаною.
  5. У роз’ємну форму викладіть спочатку вафельний корж, потім кілька ложок соусу. Розрівняйте його. Далі викладіть начинку з фаршу і знову корж. Злегка притисніть його. Продовжуйте викладати шарами коржі, соус та фарш.
  6. Останній корж нічим не змащуйте, поставте сформований торт в холодильник на 30 хв. Потім дістаньте торт з форми, прикрасьте сирним кремом з усіх боків та посипте зверху зернами гранату.

Читайте також: М’ясний торт з гарбузом: рецепт приготування

Video: Вафельний торт з фаршем: рецепт покроково

Як приготувати вафельний торт з фаршем? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками