Вафельний торт з фаршем: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Всі пам’ятають з дитинства прості в приготуванні вафельні торти зі згущеним молоком. Ми пропонуємо такий же швидкий, але ще більш ситний закусочний варіант. Якщо на порозі з’являться неочікувані гості, ви зможете їх здивувати і прославитися доброю господинею. Запасайтеся коржами і читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт вафельного торта з фаршем.

Інгредієнти для соусу:

  • вершкове масло – 100 г
  • молоко (2,5%) – 1 л
  • борошно – 100 г
  • сіль – 3 г
  • мелений мускатний горіх – 2 г
  • сушений орегано – 3 г
  • сушений чебрець – 3 г

Інгредієнти для начинки:

  • яловичий фарш – 800 г
  • свинячий фарш – 200 г
  • цибуля – 2 шт.
  • томати у власному соку без шкірки – 100 г
  • олія – 40 мл
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 6 г
  • сушений базилік – 2 г
  • коньяк – 50 мл
  • вафельні коржі – 1 пачка

Інгредієнти для крему:

  • бринза – 300 г
  • сметана (25%) – 125 мл
  • гранат – 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте соус: у розтоплене вершкове масло додайте борошно, смажте 2 хв. до золотистості. Поступово влийте тепле молоко. Додайте сіль, мускатний горіх, сушений орегано та чебрець. Варіть на повільному вогні 5-7 хв. до загущення, постійно помішуючи. Потім залиште соус остигати на 20 хв.
  2. Для начинки – обсмажте на олії порізану кубиком цибулю 3 хв. Додайте яловичий та свинячий фарш, смажте 5 хв. до напівготовності фаршу. Потім додайте до фаршу пюре з перебитих томатів у власному соку, сіль, чорний мелений перець та сушений базилік. Смажте 5 хв. до випаровування рідини.
  3. Влийте до фаршу коньяк, дайте йому прогрітися, потім підпаліть і, помішуючи, протушкуйте начинку ще 2 хв. Після цього перебийте масу блендером до однорідності і залиште остигати на 20 хв.
  4. Для сирного крему – перебийте до однорідної маси бринзу зі сметаною.
  5. У роз’ємну форму викладіть спочатку вафельний корж, потім кілька ложок соусу. Розрівняйте його. Далі викладіть начинку з фаршу і знову корж. Злегка притисніть його. Продовжуйте викладати шарами коржі, соус та фарш.
  6. Останній корж нічим не змащуйте, поставте сформований торт в холодильник на 30 хв. Потім дістаньте торт з форми, прикрасьте сирним кремом з усіх боків та посипте зверху зернами гранату.

Читайте також: М’ясний торт з гарбузом: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити