М’ясний торт з гарбузом: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

М’ясний пиріг з гарбузом – чудове рішення для святкового столу на Хелловін. Його зручно їсти на вечірках, до того ж всі гості будуть хвалити ваші кулінарні вміння. Найсмачніше в цьому рецепті – це поєднання солодкуватого гарбуза з м’ясом і ароматними спеціями. Читайте як приготувати м’ясний пиріг з гарбузом і дивуйте своїх близьких смачними стравами.

Читайте також: М’ясний пиріг з яловичого серця і курки: рецепт

 

Інгредієнти:

  • гарбуз – 1,75 кг
  • борошно – 700 г
  • яйця – 12 шт.
  • сіль – 40 г
  • розпушувач – 25 г
  • вершкове масло – 300 г
  • свинина (філе) – 2 кг
  • томатний сік – 500 мл
  • перець чилі – 1 шт.
  • аніс – 4 зірочки
  • соєвий соус – 240 мл
  • мелений мускатний горіх – 4 г
  • духмяний перець горошком – 10 шт.
  • лавровий лист – 4 шт.
  • вершки (33%) – 875 мл
  • вода – 4, 25 л
  • апельсин – 4 шт.
  • цукор – 400 г

Читайте також: Пиріг з цвітною капустою: рецепт приготування

 Спосіб приготування:

  1. Скип’ятіть воду з анісом, духмяним перцем, лавровим листом та сіллю у двох каструлях.  Наріжте шматками свинину, розкладіть порівну у окріп зі спеціями. Влийте соєвий соус та варіть 1,5 год. Потім злийте бульйон, а м‘ясо остудіть та розберіть на волокна.
  2. Для соусу – змішайте томатний сік, соєвий соус та сіль, додайте дрібно нарізаний перець чилі. Тушкуйте м’ясо з соусом 20 хв. на двох пательнях. Остудіть.
  3. Приготуйте бісквітні коржі: змішайте у двох мисках борошно, цукор, розпушувач, сіль та натерте вершкове масло. Перетріть на крихту, перемішайте її з жовтками, цедрою та соком апельсина, додайте натертий гарбуз. Потім покладіть збиті білки та обережно перемішайте.
  4. Вилийте обидві порції тіста на дека з пергаментом та випікайте 30 хв. за температури 180°С. Остудіть.
  5. Для крему – змішайте вершки з водою та борошном, додайте мускатний горіх. Варіть, постійно помішуючи, 15 хв. до загущення. Дайте охолонути, з‘єднайте з вершковим маслом та пюре із запеченого гарбуза.
  6. Викладіть половину крему на перший корж, рівномірно розподіліть та покладіть на крем м’ясо, відклавши невелику частину для оздоблення. Залийте м’ясо кремом, лишивши кілька ложок на обмащування торту.
  7. Зверху покладіть другий корж, змастіть поверхню торту кремом, що залишився. Дайте готовому тортові настоятися 2-3 год.

Video: М'ясний торт з гарбузом: рецепт покроково

Як приготувати м'ясний торт з гарбузом? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею