М’ясний торт з гарбузом: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

М’ясний пиріг з гарбузом – чудове рішення для святкового столу на Хелловін. Його зручно їсти на вечірках, до того ж всі гості будуть хвалити ваші кулінарні вміння. Найсмачніше в цьому рецепті – це поєднання солодкуватого гарбуза з м’ясом і ароматними спеціями. Читайте як приготувати м’ясний пиріг з гарбузом і дивуйте своїх близьких смачними стравами.

Читайте також: М’ясний пиріг з яловичого серця і курки: рецепт

 

Інгредієнти:

  • гарбуз – 1,75 кг
  • борошно – 700 г
  • яйця – 12 шт.
  • сіль – 40 г
  • розпушувач – 25 г
  • вершкове масло – 300 г
  • свинина (філе) – 2 кг
  • томатний сік – 500 мл
  • перець чилі – 1 шт.
  • аніс – 4 зірочки
  • соєвий соус – 240 мл
  • мелений мускатний горіх – 4 г
  • духмяний перець горошком – 10 шт.
  • лавровий лист – 4 шт.
  • вершки (33%) – 875 мл
  • вода – 4, 25 л
  • апельсин – 4 шт.
  • цукор – 400 г

Читайте також: Пиріг з цвітною капустою: рецепт приготування

 Спосіб приготування:

  1. Скип’ятіть воду з анісом, духмяним перцем, лавровим листом та сіллю у двох каструлях.  Наріжте шматками свинину, розкладіть порівну у окріп зі спеціями. Влийте соєвий соус та варіть 1,5 год. Потім злийте бульйон, а м‘ясо остудіть та розберіть на волокна.
  2. Для соусу – змішайте томатний сік, соєвий соус та сіль, додайте дрібно нарізаний перець чилі. Тушкуйте м’ясо з соусом 20 хв. на двох пательнях. Остудіть.
  3. Приготуйте бісквітні коржі: змішайте у двох мисках борошно, цукор, розпушувач, сіль та натерте вершкове масло. Перетріть на крихту, перемішайте її з жовтками, цедрою та соком апельсина, додайте натертий гарбуз. Потім покладіть збиті білки та обережно перемішайте.
  4. Вилийте обидві порції тіста на дека з пергаментом та випікайте 30 хв. за температури 180°С. Остудіть.
  5. Для крему – змішайте вершки з водою та борошном, додайте мускатний горіх. Варіть, постійно помішуючи, 15 хв. до загущення. Дайте охолонути, з‘єднайте з вершковим маслом та пюре із запеченого гарбуза.
  6. Викладіть половину крему на перший корж, рівномірно розподіліть та покладіть на крем м’ясо, відклавши невелику частину для оздоблення. Залийте м’ясо кремом, лишивши кілька ложок на обмащування торту.
  7. Зверху покладіть другий корж, змастіть поверхню торту кремом, що залишився. Дайте готовому тортові настоятися 2-3 год.

Video: М'ясний торт з гарбузом: рецепт покроково

Як приготувати м'ясний торт з гарбузом? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Как приготовить варенье из черной смородины - пошаговый рецепт с фото от победителя кулинарного шоу «МастерШеф-5» Евгения Клопотенко
Варення з чорної смородини з перцем від Євгена Клопотенко (фото)
шоколадный торт с вишней, шоколадный торт с вишней рецепт, шоколадный торт с вишней рецепт приготовления, как приготовить шоколадный торт с вишней, состав шоколадного торта с вишней
Шоколадний торт з вишнею