Яблучні пончики з карамельним соусом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

yablochnie-ponchiki-1036-50690

Інгредієнти для яблучних пончиків

  • яблука – 3 шт.
  • борошно – 300 г
  • яйця – 2 шт.
  • цукор – 200 г
  • розпушувач – 5 г
  • кориця – 2 г
  • ванільний цукор – 8 г
  • олія – 120 мл
  • сіль – 5 г

для карамельного соусу:

  • цукор – 250 г
  • вода – 40 мл
  • вершки (33%) – 100 мл
  • вершкове масло – 50 г

Як приготувати яблучні пончики

  1. Борошно змішайте з розпушувачем, сіллю і корицею. Яйця збийте з цукром, додайте ванільний цукор та олію. З’єднайте борошно з яєчною сумішшю.
  2. Яблука очистіть від шкірки, виріжте серединки і подрібніть на пюре. Витисніть зайвий сік, викладіть яблучне пюре в тісто і перемішайте.
  3. Намалюйте на пергаменті однакові кружечки. Зворотною стороною покладіть пергамент на деко. Витисніть тісто смужкою по лінії трафарету. Випікайте пончики в розігрітій до 180°C духовці 20 хвилин.
  4. Для карамельного соусу – додайте до цукру воду, проваріть до золотистого кольору. Потім додайте підігріті вершки та вершкове масло. Перемішайте. Занурте пончики в карамельний соус.


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити