Холодець з білими грибами: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Звикли готувати заливне з курки або риби? Спробуйте приготувати заливне з білими грибами. Це смачна, ситна та незвична страва порадує вас своїм смаком. Покроковий рецепт приготування заливного з білими грибами – читайте в нашому матеріалі.

Читайте також: рецепти страв з яловичого язика

Інгредієнти:

  • білі гриби – 250 г
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • перепелині яйця – 3 шт.
  • желатин – 50 г
  • петрушка – 3 гілочки
  • вода – 1,75 л
  • гірчиця в зернах – 20 г
  • сіль – 6 г

Читайте також: Грибний пудинг з перепелиними яйцями: рецепт приготування

Спосіб приготування:

    1. Желатин замочіть у холодній кип’яченій воді на 30 хв. Моркву почистіть та поріжте у формі зірочок. Розріжте навпіл почищену цибулину. Складіть овочі в сотейник, залийте водою, додайте сіль та варіть 15 хв.
    2. Процідіть бульйон, моркву перекладіть в тарілку, цибулю викиньте. Бульйон поверніть у сотейник, додайте половину набряклого желатину та прогрійте, доки желатин не розчиниться.
    3. Відварені до напівготовності гриби наріжте слайсами, залийте водою, додайте сіль та варіть 15 хв. Бульйон процідіть, гриби перекладіть у миску. До грибного бульйону додайте решту набряклого желатину та прогрійте до його розчинення.
    4. На дно форми викладіть відварені кільця моркви та листочки петрушки, залийте овочевим бульйоном з желатином та поставте в морозилку на 15 хв. Потім викладіть відварені гриби та петрушку.  Залийте половиною грибного бульйону з желатином. Поставте в морозилку на 15 хв.
    5. На застиглі прошарки заливного викладіть половинки перепелиних яєць зрізом догори. До решти грибного бульйону з желатином додайте гірчицю в зернах, перемішайте і залийте яйця. Поставте заливне на 8 год. в холодильник.
    6. Перед подачею – занурте форму з заливним на 30 с в окріп, накрийте зверху тарілкою і переверніть. Зніміть форму.

Video: Холодець з білими грибами: рецепт покроково

Як приготувати заливне з білими грибами? Рецепт пріготоаленія покроково в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кофе с вишней, кофе с вишней рецепт, как приготовить кофе с вишней, рецепт приготовления кофе с вишней, состав кофе с вишней
Кава з вишнею
рецепт с фото джема из красной смородины, рецепт приготовления джема из красной смородины с фото, как приготовить джем из красной смородины рецепт с фото
Джем з порічки (фото)