Холодець з білими грибами: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Звикли готувати заливне з курки або риби? Спробуйте приготувати заливне з білими грибами. Це смачна, ситна та незвична страва порадує вас своїм смаком. Покроковий рецепт приготування заливного з білими грибами – читайте в нашому матеріалі.

Читайте також: рецепти страв з яловичого язика

Інгредієнти:

  • білі гриби – 250 г
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • перепелині яйця – 3 шт.
  • желатин – 50 г
  • петрушка – 3 гілочки
  • вода – 1,75 л
  • гірчиця в зернах – 20 г
  • сіль – 6 г

Читайте також: Грибний пудинг з перепелиними яйцями: рецепт приготування

Спосіб приготування:

    1. Желатин замочіть у холодній кип’яченій воді на 30 хв. Моркву почистіть та поріжте у формі зірочок. Розріжте навпіл почищену цибулину. Складіть овочі в сотейник, залийте водою, додайте сіль та варіть 15 хв.
    2. Процідіть бульйон, моркву перекладіть в тарілку, цибулю викиньте. Бульйон поверніть у сотейник, додайте половину набряклого желатину та прогрійте, доки желатин не розчиниться.
    3. Відварені до напівготовності гриби наріжте слайсами, залийте водою, додайте сіль та варіть 15 хв. Бульйон процідіть, гриби перекладіть у миску. До грибного бульйону додайте решту набряклого желатину та прогрійте до його розчинення.
    4. На дно форми викладіть відварені кільця моркви та листочки петрушки, залийте овочевим бульйоном з желатином та поставте в морозилку на 15 хв. Потім викладіть відварені гриби та петрушку.  Залийте половиною грибного бульйону з желатином. Поставте в морозилку на 15 хв.
    5. На застиглі прошарки заливного викладіть половинки перепелиних яєць зрізом догори. До решти грибного бульйону з желатином додайте гірчицю в зернах, перемішайте і залийте яйця. Поставте заливне на 8 год. в холодильник.
    6. Перед подачею – занурте форму з заливним на 30 с в окріп, накрийте зверху тарілкою і переверніть. Зніміть форму.

Video: Холодець з білими грибами: рецепт покроково

Як приготувати заливне з білими грибами? Рецепт пріготоаленія покроково в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати чебуреки
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт волшебного чая, рецепт приготовления волшебного чая, как приготовить волшебный чай, состав волшебного чая, как приготовить волшебный чай
Рецепт чарівного чаю
рецепты канапе на новый год, как приготовить канапе на новый год, новогодние рецепты канапе, канапе с ананасом курицей и апельсинами, блинные канапе с муссом из семги, канапе с брынзой и огурцом, канапе с креветками, канапе с яйцом и семгой
Канапе — рецепти на Новий рік