Смажений сом від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Гігантські м’ясисті стейки із хрусткою скоринкою та ніжним соковитим м’ясом, що тає у роті, – Алла Ковальчук навчила готувати смаженого сома.

Інгредієнти:

сом – 800 г

сіль – 10 г

перець – 10 г

борошно – 60 г

крохмаль – 60 г

олія – 60 мл

вершкове масло – 30 г

лимон – ½ шт.

1408916286_68398237_1293432284_untitled3

Приготування:

Обдайте сома гарячою водою та видаліть слиз.

Розріжте живіт сома, вийміть нутрощі та відріжте зябра. Відріжте голову.

Відріжте хвіст та обріжте плавники. Промийте тушку та поділіть її на 2 частини.

З широкого боку хвостової частини відріжте 3 стейки. З реберної частини зріжте філе та зніміть шкіру.

Маринуйте рибу в лимонному соці не менше 10 хвилин.

Посипте стейки сіллю та перцем з обох боків та запаніруйте у суміші борошна й крохмалю.

Смажте стейки на суміші олії та вершкового масла по 3 хвилини з кожного боку.

Обсмажені стейки запікайте у духовці за температури 180°C упродовж 15 хвилин.

Video: Как правильно жарить сома?

Смотрите рецепт сочных стейков из сома от Аллы Ковальчук на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)