Смажений сом від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Гігантські м’ясисті стейки із хрусткою скоринкою та ніжним соковитим м’ясом, що тає у роті, – Алла Ковальчук навчила готувати смаженого сома.

Інгредієнти:

сом – 800 г

сіль – 10 г

перець – 10 г

борошно – 60 г

крохмаль – 60 г

олія – 60 мл

вершкове масло – 30 г

лимон – ½ шт.

1408916286_68398237_1293432284_untitled3

Приготування:

Обдайте сома гарячою водою та видаліть слиз.

Розріжте живіт сома, вийміть нутрощі та відріжте зябра. Відріжте голову.

Відріжте хвіст та обріжте плавники. Промийте тушку та поділіть її на 2 частини.

З широкого боку хвостової частини відріжте 3 стейки. З реберної частини зріжте філе та зніміть шкіру.

Маринуйте рибу в лимонному соці не менше 10 хвилин.

Посипте стейки сіллю та перцем з обох боків та запаніруйте у суміші борошна й крохмалю.

Смажте стейки на суміші олії та вершкового масла по 3 хвилини з кожного боку.

Обсмажені стейки запікайте у духовці за температури 180°C упродовж 15 хвилин.

Video: Как правильно жарить сома?

Смотрите рецепт сочных стейков из сома от Аллы Ковальчук на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити