Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
З картоплі завжди можна приготувати приголомшливий обід! Рецепт картоплі з паремзаном і чебрецем не вимагає особливої кулінарної вправності і не займе багато часу

Складові:

  • 3 ст. л. розтопленого вершкового масла
  • 25 г пармезану (або будь-якого іншого сиру твердих сортів)
  • 3 г часникового порошку (можна замінити зубчиками часнику)
  • 1 ч. Л. листя чебрецю
  • сіль і чорний перець за смаком
  • 8-10 середніх картоплин

Спосіб приготування:

Поки розігрівається духовка до 190 ° С, нарізаємо картоплю тонкими скибочками.

Кладемо скибочки картоплі в більшу миску, додаємо розтоплене вершкове масло, тертий пармезан, свіжий чебрець, часник, сіль і перець. Ретельно перемішуємо.

ГОТУЄМО З НАМИ
Картопляний гратен з вершками

Змащуємо форму для кексів вершковим маслом.

Викладаємо скибочки картоплі так, щоб верхівка була трохи вище країв форми. Верхівку посипаємо перцем.

Запікаємо картопля близько години, виймаємо з духовки і даємо охолонути 5 хвилин. Дістаємо з форми і посипаємо пармезаном, чебрецем чи будь-який інший свіжою зеленню.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму