Морквяний рахат-лукум

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Турецька кухня
Традиційні турецькі солодощі, — рахат-лукум, — можна приготувати вдома з моркви, що не тільки смачно, але і корисно
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вода8 ст.л.
Кукурудзяний крохмаль300 г
Волоські горіхи250 г
Кокосова стружка250 г
Цукор250 г
Лимон1 шт
Морква800 г
Додати в список покупок

Як приготувати рахат-лукум

  1. Натираємо дрібно моркву, додаємо цукор і тушкуємо в сотейнику на середньому вогні до м’якості.
  2. Вводимо крохмаль і готуємо, помішуючи до загустіння, 30-40 хвилин.
  3. Додаємо цедру, подрібнені горіхи, перемішуємо і знімаємо з вогню.
  4. На деко викладаємо пергамент, а на пергамент — морквяну суміш товщиною 2-3 сантиметри.

Ставим в холодильник на ночь, затем нарезаем кусочками и обваливаем в кокосовой стружке. Морковный рахат-лукум готов!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Лимонний пудинг
Осінній медовик
Шарлотка з чорноплідної горобини
Банановий кекс
Чорне, із зеленим горошком і веганське без молока: 3 рецепти морозива, смак якого вас здивує
Млинці Тірамісу
Торт Наполеон (фоторецепт)
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка
Яблучне безе
Пиріжки з листкового тіста з яблуками
Проста сирна запіканка з маком і яблуками
Лимонний кекс
Печиво-коржики з маком на Маковія
Смачний рулет з маком

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький