Морквяний рахат-лукум


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 2 разів



Традиційні турецькі солодощі, — рахат-лукум, — можна приготувати вдома з моркви, що не тільки смачно, але і корисно

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Вода8ст.л.
Кукурудзяний крохмаль300г
Волоські горіхи250г
Кокосова стружка250г
Цукор250г
Лимон1шт
Морква800г
Додати в список покупок

Як приготувати рахат-лукум

  1. Натираємо дрібно моркву, додаємо цукор і тушкуємо в сотейнику на середньому вогні до м’якості.
  2. Вводимо крохмаль і готуємо, помішуючи до загустіння, 30-40 хвилин.
  3. Додаємо цедру, подрібнені горіхи, перемішуємо і знімаємо з вогню.
  4. На деко викладаємо пергамент, а на пергамент — морквяну суміш товщиною 2-3 сантиметри.

Ставим в холодильник на ночь, затем нарезаем кусочками и обваливаем в кокосовой стружке. Морковный рахат-лукум готов!



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Овочевий суп з молодою картоплею і м’ясними фрикадельками
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Гасконське лечо з кабачками
Варення з кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Холодна кава гляссе
Деруни з кабачків
Швидкі кабачки в мікрохвильовці
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Смажені кабачки з часником – рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити