Морквяний рахат-лукум


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 2 разів


Переглянути відгуки

Традиційні турецькі солодощі, — рахат-лукум, — можна приготувати вдома з моркви, що не тільки смачно, але і корисно

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Вода8ст.л.
Кукурудзяний крохмаль300г
Волоські горіхи250г
Кокосова стружка250г
Цукор250г
Лимон1шт
Морква800г

Як приготувати рахат-лукум

  1. Натираємо дрібно моркву, додаємо цукор і тушкуємо в сотейнику на середньому вогні до м’якості.
  2. Вводимо крохмаль і готуємо, помішуючи до загустіння, 30-40 хвилин.
  3. Додаємо цедру, подрібнені горіхи, перемішуємо і знімаємо з вогню.
  4. На деко викладаємо пергамент, а на пергамент — морквяну суміш товщиною 2-3 сантиметри.

Ставим в холодильник на ночь, затем нарезаем кусочками и обваливаем в кокосовой стружке. Морковный рахат-лукум готов!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Печені яблука в мультиварці
Каша в мультиварці
Желатинова мастика: рецепт
Зелений чай з корицею, м’ятою і лаймом
Сирні сочники
Яблучний штрудель (фоторецепт)
Печиво кантуччі з мигдалем
Зефір від Лізи Глинської
Ліниві вареники з сиром (фоторецепт)
Як приготувати домашнє згущене молоко (фоторецепт)
Французький суп із зеленим горошком
Бурані з курки з спаржевої квасолею (фоторецепт)
Вівсяне печиво (фоторецепт)
Сирники з шоколадом


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити