Меренга: рецепт бізе


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Рецепт меренги досить простий, для нього потрібно всього два інгредієнти - білки та цукор, а в результаті виходить смачне тістечко. Читайте, як приготувати ідеальну меренгу на Smachno.ua

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Цукор200г
Яєчний білок4шт
Додати в список покупок

Як приготувати меренгу: рецепт

1. Духовку розігріваємо до 100 градусів. Деко застилаємо пергаментним папером для випікання.

2. Міксером збиваємо білки протягом двох хвилин. Не припиняючи збивати, всипаємо цукор і збиваємо ще близько трьох хвилин. У результаті повинна вийти біла тягуча суміш.

3. Ложкою викладаємо бізе на деко, надаємо бажану форму кожній мерензі.

4. Випікаємо протягом півтори години.

Читайте також: Домашня арахісова паста



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
Варення з ревеню з печерицями від Євгена Клопотенко (Все буде добре, відео)
Оладки з кабачків з сиром
Пишні оладки на кефірі
Варення з пелюсток півонії (фоторецепт)
Полуничний мохіто (фоторецепт)
Суп з кабачками, макаронами і пармезаном
Швидкий суп-пюре з кабачків
Шампанське з квітів бузини
Шакшука
Яблучний глінтвейн
Варення з квітів білої акації (фоторецепт)
Смачний полуничний джем
Піца з овочами


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити