Меренга: рецепт бізе

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Французька кухняДень народження
Рецепт меренги досить простий, для нього потрібно всього два інгредієнти - білки та цукор, а в результаті виходить смачне тістечко. Читайте, як приготувати ідеальну меренгу на Smachno.ua
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Цукор200 г
Яєчний білок4 шт
Додати в список покупок

Як приготувати меренгу: рецепт

1. Духовку розігріваємо до 100 градусів. Деко застилаємо пергаментним папером для випікання.

2. Міксером збиваємо білки протягом двох хвилин. Не припиняючи збивати, всипаємо цукор і збиваємо ще близько трьох хвилин. У результаті повинна вийти біла тягуча суміш.

3. Ложкою викладаємо бізе на деко, надаємо бажану форму кожній мерензі.

4. Випікаємо протягом півтори години.

Читайте також: Домашня арахісова паста

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Печиво на Різдво 2019
Торт Наполеон, який вийде в кожного
Млинці по-ірландськи
Рецепти десертів на католицьке Різдво
Торт Мікадо — рецепт
Празький торт без згущеного молока
Рогалики на пиві
Домашні пиріжки із солодкою начинкою: прості рецепти
Рецепт Тірамісу
Калачі: 3 рецепти
Цвєтаєвський пиріг з яблуками: рецепт
Прокинься і їж: 5 десертів з кавою, що бадьорять
5 корисних десертів без грама цукру
Домашні рогалики: 5 простих рецептів
Зефір зі сметани

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо