Меренга: рецепт бізе

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Французька кухняДень народження
Рецепт меренги досить простий, для нього потрібно всього два інгредієнти - білки та цукор, а в результаті виходить смачне тістечко. Читайте, як приготувати ідеальну меренгу на Smachno.ua
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Цукор200 г
Яєчний білок4 шт
Додати в список покупок

Як приготувати меренгу: рецепт

1. Духовку розігріваємо до 100 градусів. Деко застилаємо пергаментним папером для випікання.

2. Міксером збиваємо білки протягом двох хвилин. Не припиняючи збивати, всипаємо цукор і збиваємо ще близько трьох хвилин. У результаті повинна вийти біла тягуча суміш.

3. Ложкою викладаємо бізе на деко, надаємо бажану форму кожній мерензі.

4. Випікаємо протягом півтори години.

Читайте також: Домашня арахісова паста

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Содники
Домашній медовик: 5 простих рецептів
Шоколадні оладки від Ектора Хіменеса-Браво (Все буде добре)
Торт Мурашник
Мармурова глазур
Як приготувати марципан в домашніх умовах
Глазур для торта: ТОП-3 рецепти
Яблучний кекс
Кращі рецепти бананової випічки
Капкейки: 5 рецептів
Солоні карамельні капкейки від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре)
Улюблені сирники: простий рецепт
Випічка за півгодини: 3 рецепта
Домашні десерти до ранкового чаю
Торт Наполеон (Все буде добре)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)