Приготування торту «Молочна дівчина»
Крок 1. Замішуємо тісто – для цього в глибокій мисці з’єднуємо 2 яйця і згущене молоко. Збиваємо все міксером до однорідної маси.
Крок 2. Додаємо просіяне борошно і розпушувач. Знову збиваємо все міксером до тягучості.
Якщо залишити тісто на 15 хвилин, коржі вийдуть трохи пишнішими
Крок 3. Готуємо деко – застилаємо його пергаментом і малюємо коло діаметром 18-20 см. Викладаємо тісто столовою ложкою і заповнюємо коло.
Крок 4. Розігріваємо духовку до 180 ° і ставимо коржі на 15-20 хвилин.
Якщо у вас є кілька деко, змінюйте їх по колу. Якщо немає – викладайте і наливайте нові коржі максимально швидко
Крок 5. Готові коржі викладаємо охолонути на рушники, поклавши їх один на одного і переслоївши пергаментом.
Крок 6. Готуємо крем – холодні вершки збиваємо з цукровою пудрою в піну з допомогою міксера.
Крок 7. Збираємо торт – укладаємо коржі один на одного, щедро змащуючи кожен кремом. В кінці обмазуємо торт з усіх боків.
Щоб прикрасити торт, можна подрібнити горіхи або шоколад та присипати зверху
Торт «Молочна дівчинка» готовий! Щоб він як слід просочився, залишаємо торт на ніч у холодильнику.