Ватрушки з сиром

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Російська кухняСніданки
Ватрушки подобаються і дорослим, і дітям. А якщо покласти туди побільше сиру, захоплення всіх рідних не уникнути!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно2 склянки
Цукор1 ст.л.
Олія2 ст.л.
Яйце1 шт
Дріжджі сухі1,5 ч.л.
Сіль дрібка
Молоко0,5 склянки
Ванільний цуккор1 ч.л.
Для начинки
Сир1 склянка
Яйце1 шт
Цукор1,5 ст.л.
Борошно1 ч.л.
Ванільний цукор1 ч.л.
Сіль дрібка
Додати в список покупок

Готуємо разом: Сирні сочники

Як приготувати ватрушки з сиром

Готуємо тесто

  1. У миску міксера наливаємо 0,5 склянки теплуватого молока, додаємо 1,5 чайної ложки дріжджів і розмішуємо до розчинення дріжджів.
  2. Додаємо яйце, цукор, сіль, добре перемішуємо і, поступово всипаючи борошно, протягом 6 – 8 хвилин замішуємо некруте тісто.

    Якщо борошно поглинає більше рідини, і тісто вийшло не м’яке, можна додати 1 – 2 столові ложки молока

  3. В кінці замісу додаємо злегка підігрітий маргарин, ретельно все перемішуємо

Готове тісто викладаємо на стіл, злегка домішуємо вручну, надаючи форму кулі. Кладемо тісто в миску, накриваємо плівкою і ставимо в тепле місце на 1,5 – 2 години для бродіння. Коли обсяг тіста збільшиться вдвічі, обминаємо його та знову відправляємо в миску під плівку на 40 – 50 хвилин.

Після закінчення цього часу злегка змащуємо стіл і руки олією та викладаємо тісто на стіл, обминаємо його – тісто готове.

Розкачуємо тісто в джгут і розрізаємо його на 10 приблизно рівних шматочків. Формуємо шматочки в кульки і, трохи причавлюючи, викладаємо на змащене олією деко на відстані не менше 5 сантиметрів один від одного. Залишаємо для вистоювання на 5 – 10 хвилин.

Поки тісто розстоюється, приготуємо начинку

Протираємо крізь сито 1 стакан сиру, додаємо 1 яйце, перемішуємо, додаємо 1,5 столові ложки цукру, дрібку солі, 1 чайну ложку ванільного цукру і 1 чайну ложку борошна, все ретельно перемішуємо – начинка готова.

Денцем склянки робимо в тесті поглиблення і туди, за допомогою двох ложок, кладемо начинку. Накриваємо ватрушки рушником і залишаємо для вистоювання на 20 – 25 хвилин. Через 20 – 25 хвилин обережно змащуємо поверхню ватрушек жовтком і відправляємо їх в духовку.

Випікаємо при температурі 200 ° С близько 12 – 15 хвилин. Випечені ватрушки викладаємо на решітку і даємо охолонути.

Готуємо разом: Королівська ватрушка

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Печиво на Різдво 2019
Торт Наполеон, який вийде в кожного
Млинці по-ірландськи
Рецепти десертів на католицьке Різдво
Торт Мікадо — рецепт
Празький торт без згущеного молока
Рогалики на пиві
Домашні пиріжки із солодкою начинкою: прості рецепти
Рецепт Тірамісу
Калачі: 3 рецепти
Цвєтаєвський пиріг з яблуками: рецепт
Прокинься і їж: 5 десертів з кавою, що бадьорять
5 корисних десертів без грама цукру
Домашні рогалики: 5 простих рецептів
Зефір зі сметани

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо