Салат з овочів і курки під сметанним соусом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Морква, яблуко і селера відмінно поєднуються, а якщо додати до них курку і заправити апельсиновим соусом вийде смачний салат

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Морква30г
Яблука30г
Селера (стебло)20г
Куряче філе70г
Сметана70г
Дижонская горчица2ст.л.
Апельсин2шт
Сухое белое вино3ст.л.
Салат Айсберг0за смаком
Спеції для курки (для маринаду)0за смаком
Часник (для маринаду)1зубчик
Соєвий соус (для маринаду)80мл
Апельсин (для маринаду)2шт
Рослинна олія (для маринаду)2ст.л.
Сільза смаком
Перецьза смаком

Покроковий рецепт приготування салату

Маринуємо курку

  1. Для маринаду змішуємо апельсиновий сік, соєвий соус, оливкову олію і спеції
  2. Додаємо в маринад куряче філе й залишаємо маринуватися на 60 хвилин при кімнатній температурі

Готуємо апельсиновий соус

  1. Віджимаємо сік з апельсина, а цедру натираємо на дрібній тертці
  2. Змішуємо в мисці сік, цедру, сухе біле вино і ложку діжонської гірчиці, додаємо сіль з цукром. Все добре перемішуємо

Готуємо салат

  1. Куряче філе обсмажуємо з двох сторін до готовності
  2. Моркву і селеру нарізаємо тонкою соломкою (краще натерти овочі на спеціальній тертці) і викладаємо в миску
  3. Додаємо нарізане тонкою соломкою яблуко. Солимо і перчимо
  4. Змішуємо сметану і апельсиновий соус. Перемішуємо

Подаємо салат

  1. Тарілку вистилаємо салатним листям. На нього викладаємо салат
  2. Поливаємо салат сметанно-апельсиновим соусом і прикрашаємо шматочками листового салату
  3. Зверху викладаємо нарізане пластинами куряче філе, знову поливаємо салат сметанно-апельсиновим соусом і прикрашаємо листком базиліка
  4. В кінці поливаємо салат апельсиновим соусом – страва готова!

Читайте також: Салат з синьою капустою, морквою та куркою



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Пісні голубці з рибою (фоторецепт)
Дієтичні каннелоні з цибулі-порей
Дієтичний кекс в чашці за 5 хвилин
Вінегрет з печерицями (фоторецепт)
Салат Мімоза: покроковий рецепт
Салат з пекінської капусти з печерицями та сиром
Куряче суфле в мультиварці
День святого Валентина: ТОП-5 продуктів для любові
Гречані млинці з овочами (фоторецепт)
Салат Цезар з копченою куркою
Рибний салат з авокадо
Салат із пекінської капусти з куркою
Салат Цезар (фоторецепт)
Салат з пекінської капусти і грибів від Ектора Хіменеса-Браво («Все буде добре»)


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити