Як приготувати лосося в соєвому соусі з овочами
Крок 1. Наливаємо в пательню олію і розігріваємо. Обвалюємо в борошні рибу й обсмажуємо в олії з двох сторін до готовності
Купуючи охолоджене філе лосося, зверніть увагу на те, щоб воно не було перезаморожене. У свіжої риби м’ясо буде м’яким, щільним і неводянистим
Крок 2. Відправляємо овочі в підсолений окріп і варимо 3-4 хвилини
Крок 3. Соєвий соус підігріваємо і додаємо крохмальний розчин (1 ч.л. на 100 г води). Як тільки соус загус, знімаємо його з вогню
Вибираючи соус, віддавайте перевагу натуральному продукту. Він буде упакований обов’язково в скляну тару (пляшку), а на етикетці міститиме всю необхідну інформацію про склад
Крок 4. Викладаємо овочі та рибу на тарілку. Поливаємо рибу соусом. Прикрашаємо страву часточкою лимона – лосось з овочами під соєвим соусом готовий!
Читайте також: Лосось в травах