Що приготувати з курки на Новий рік 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Рецепти на Новий рік 2019
Уявити святковий стіл без страв з курки складно. Тому Smachno.ua підготував для вас три смачних і простих рецепта з курки на Новий рік 2018!
Зберегти в кулінарну книгу

Салат Цезар з куркою

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Куряче філе – 300 г
  • Пармезан – 150 г
  • Оливкова олія – ​​150 мл
  • Білий хліб – 6 шматочків без скоринки
  • Анчоуси – 4 шт.
  • Черрі – 4 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Салат – 1 пучок
  • Вершкове масло – 2 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. Л.
  • Часник – 3 зубчики
  • Лимонний сік – від половини лимона

Як приготувати салат Цезар:

1. Промиваємо листя салату і даємо їм обсохнути. Рвемо салат руками і прибираємо в холодильник.

2. Підсмажуємо на сковороді 1 нарізаний зубчик часнику в ложці вершкового масла близько хвилини. Додаємо порізану невеликими шматочками курячу грудку і обсмажуємо до рум’яної скоринки.

3. Викладаємо з пательні курку, додаємо в пательню другу ложку вершкового масла і другий порізаний зубчик часнику. Розтоплюємо масло і обсмажуємо в ньому нарізаний кубиками білий хліб до рум’яної скоринки. Викладаємо сухарики на паперовий рушник.

4. Ріжемо навпіл черрі. На блюдо викладаємо рвані листя салату, курку і черрі, поливаємо соусом.

Для соусу збиваємо міксером 1 яйце, 1 ч. л. гірчиці, роздавлений зубчик часнику, сік половини лимона і 4 анчоуса. Поступово вводимо 150 мл оливкової олії.

5. Перед самою подачею посипаємо сухариками і тертим пармезаном.


Жульєн із курки з грибами

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Куряче філе – 500 г
  • Печериці – 300 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль, мелений перець – за смаком
  • Бульйон – 200 мл
  • Борошно – 1 ст.л.
  • Вершки (20%) – 200 мл
  • Твердий сир – 150 г
  • Зелень – для прикраси
  • Рослинна олія – ​​для смаження

Як приготувати жульєн:

1. Цибулю чистимо і подрібнюємо, обсмажуємо в невеликій кількості рослинної олії до м’якості.

2. Гриби дрібно ріжемо і обсмажуємо разом з цибулею. Посипаємо сіллю і перцем, додаємо борошно, обсмажене без додавання олії до бежевого кольору, поступово вливаємо вершки і бульйон.

3. Нарізаємо куряче філе невеликими шматочками. Курку і грибну суміш змішуємо, викладаємо в керамічну форму, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і готуємо 20 хвилин. Додаємо дрібно нарізаний часник, посипаємо тертим сиром. Включаємо гриль і запікаємо жюльєн до рум’яної скоринки. При подачі посипаємо зеленню.


Котлета по-київськи

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Курка – 1 кг
  • Вершкове масло – 140 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Петрушка – 20 г
  • Сіль – 1/2 ч.л.
  • Молоко – 100 мл
  • Пшеничне борошно – 60 г
  • Панірувальні сухарі – 140 г
  • Рослинна олія – ​​300 мл

Як приготувати котлету по-київськи:

1. Розбираємо курку так, щоб отримати два філе грудки разом з плечовою кісткою на ніжці. Знімаємо шкіру

2. Філе викладаємо внутрішньою стороною вгору, надрізаємо від середини вздовж в обидві сторони. Викладаємо половинки так, щоб помістилася начинка, і акуратно відбиваємо. Білі сухожилля підрізаємо, щоб котлети не зіщулились

3. У мисці змішуємо нашатковану петрушку, масло і сіль, ретельно перемішуємо до отримання однорідної маси. Ділимо суміш на дві частини, надаємо форму і прибираємо на 3-5 хвилин в морозилку. Потім викладаємо на філе і щільно загортаємо котлету. Знову прибираємо в морозилку на 3-5 хвилин

4. У мисці з’єднуємо яйця і молоко, збиваємо. Котлети обвалюємо в борошні, потім в суміші. Після цього обвалюємо в паніровці, потім в суміші, потім знову в паніровці. Акуратно приминаємо

5. У ємність для фритюру наливаємо олію і розігріваємо до 200 градусів

6. Розігріваємо духовку до 200 градусів, підсмажуємо котлети у фритюрі до золотистої скоринки (приблизно 5 хвилин), потім доводимо до готовності в духовці протягом 10 хвилин. Перед подачею на стіл промакуємо серветкою

Читайте також: Курячий рулет (Все буде добре) (відеорецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Що приготувати із курки на Новий рік — 5 рецептів
Меню на Новий рік 2019
Пишний бісквіт — простий рецепт
Тісто для горішків зі згущеним молоком
Що приготувати на Новий рік 2019 — 5 нових ідей
Католицьке Різдво: як приготувати український обрядовий стіл
Швидке тісто для пиріжків
Католицьке Різдво 2018: страви на Святвечір
Що таке Ньоккі і як їх готувати (рецепт)
Традиційні польські страви на Різдво
15 хвилин і на стіл: 5 швидких десертів
Католицьке Різдво: що приготувати
5 небанальних салатів, які здивують ваших гостей
Все про тісто: 5 рецептів для домашньої випічки
Домашня кухня: 5 страв для затишних вихідних

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо