Що приготувати з курки на Новий рік 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Рецепти на Новий рік 2018
Уявити святковий стіл без страв з курки складно. Тому Smachno.ua підготував для вас три смачних і простих рецепта з курки на Новий рік 2018!
Зберегти в кулінарну книгу

Салат Цезар з куркою

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Куряче філе – 300 г
  • Пармезан – 150 г
  • Оливкова олія – ​​150 мл
  • Білий хліб – 6 шматочків без скоринки
  • Анчоуси – 4 шт.
  • Черрі – 4 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Салат – 1 пучок
  • Вершкове масло – 2 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч. Л.
  • Часник – 3 зубчики
  • Лимонний сік – від половини лимона

Як приготувати салат Цезар:

1. Промиваємо листя салату і даємо їм обсохнути. Рвемо салат руками і прибираємо в холодильник.

2. Підсмажуємо на сковороді 1 нарізаний зубчик часнику в ложці вершкового масла близько хвилини. Додаємо порізану невеликими шматочками курячу грудку і обсмажуємо до рум’яної скоринки.

3. Викладаємо з пательні курку, додаємо в пательню другу ложку вершкового масла і другий порізаний зубчик часнику. Розтоплюємо масло і обсмажуємо в ньому нарізаний кубиками білий хліб до рум’яної скоринки. Викладаємо сухарики на паперовий рушник.

4. Ріжемо навпіл черрі. На блюдо викладаємо рвані листя салату, курку і черрі, поливаємо соусом.

Для соусу збиваємо міксером 1 яйце, 1 ч. л. гірчиці, роздавлений зубчик часнику, сік половини лимона і 4 анчоуса. Поступово вводимо 150 мл оливкової олії.

5. Перед самою подачею посипаємо сухариками і тертим пармезаном.


Жульєн із курки з грибами

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Куряче філе – 500 г
  • Печериці – 300 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль, мелений перець – за смаком
  • Бульйон – 200 мл
  • Борошно – 1 ст.л.
  • Вершки (20%) – 200 мл
  • Твердий сир – 150 г
  • Зелень – для прикраси
  • Рослинна олія – ​​для смаження

Як приготувати жульєн:

1. Цибулю чистимо і подрібнюємо, обсмажуємо в невеликій кількості рослинної олії до м’якості.

2. Гриби дрібно ріжемо і обсмажуємо разом з цибулею. Посипаємо сіллю і перцем, додаємо борошно, обсмажене без додавання олії до бежевого кольору, поступово вливаємо вершки і бульйон.

3. Нарізаємо куряче філе невеликими шматочками. Курку і грибну суміш змішуємо, викладаємо в керамічну форму, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і готуємо 20 хвилин. Додаємо дрібно нарізаний часник, посипаємо тертим сиром. Включаємо гриль і запікаємо жюльєн до рум’яної скоринки. При подачі посипаємо зеленню.


Котлета по-київськи

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Курка – 1 кг
  • Вершкове масло – 140 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Петрушка – 20 г
  • Сіль – 1/2 ч.л.
  • Молоко – 100 мл
  • Пшеничне борошно – 60 г
  • Панірувальні сухарі – 140 г
  • Рослинна олія – ​​300 мл

Як приготувати котлету по-київськи:

1. Розбираємо курку так, щоб отримати два філе грудки разом з плечовою кісткою на ніжці. Знімаємо шкіру

2. Філе викладаємо внутрішньою стороною вгору, надрізаємо від середини вздовж в обидві сторони. Викладаємо половинки так, щоб помістилася начинка, і акуратно відбиваємо. Білі сухожилля підрізаємо, щоб котлети не зіщулились

3. У мисці змішуємо нашатковану петрушку, масло і сіль, ретельно перемішуємо до отримання однорідної маси. Ділимо суміш на дві частини, надаємо форму і прибираємо на 3-5 хвилин в морозилку. Потім викладаємо на філе і щільно загортаємо котлету. Знову прибираємо в морозилку на 3-5 хвилин

4. У мисці з’єднуємо яйця і молоко, збиваємо. Котлети обвалюємо в борошні, потім в суміші. Після цього обвалюємо в паніровці, потім в суміші, потім знову в паніровці. Акуратно приминаємо

5. У ємність для фритюру наливаємо олію і розігріваємо до 200 градусів

6. Розігріваємо духовку до 200 градусів, підсмажуємо котлети у фритюрі до золотистої скоринки (приблизно 5 хвилин), потім доводимо до готовності в духовці протягом 10 хвилин. Перед подачею на стіл промакуємо серветкою

Читайте також: Курячий рулет (Все буде добре) (відеорецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Скумбрія: 5 популярних рецептів
Як заморозити шпинат? 3 простих способи
Сезон ожини: готуємо варення, морс, десерт і соус
Як правильно запікати рибу в духовці: 3 рецепта
Як готувати стручкову квасолю: 7 порад
Як посмажити баклажани без зайвого жиру
Як зварити щавель?
Як зробити сироп для бісквіта?
Літо в банці: поради та рецепти консервації огірків
Швидкі страви з лаваша
Що приготувати дитині на сніданок?
Як приготувати сироп для кави вдома?
Чому салат Цезар?
Як роблять шарлотку в різних країнах?
День народження на пікніку: смачне та просте меню

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму