Що загорнути в млинець: ТОП-10 найсмачніших начинок

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Масляна
Пропонуємо вам підбірку начинок для млинців, яка зробить Масляну ще смачніше
Зберегти в кулінарну книгу

Начинка з м’яса та цибулі

Складові:

  • Яловичина — 1000 г
  • Свинина — 800 г
  • Ріпчата цибуля — 150 г
  • Масло топлене — 140 г
  • Пшеничне борошно — 10 г
  • Зелень
  • Спеції

Спосіб приготування

М’ясо нарізаємо на шматочки по 40-50 г і обсмажуємо до напівготовності. Потім додаємо воду або бульйон і тушкуємо до розм’якшення м’яса. Готове м’ясо пропускаємо через м’ясорубку, заправляємо пасерованою ріпчастою цибулею, сіллю, чорним меленим перцем і рубаною зеленню.

Борошно підсмажуємо на маслі (1 ст.л.) до світло-жовтого кольору, додаємо невелику кількість бульйону (100 мл). Коли соус загусне (він повинен бути середньої густоти), охолоджуємо його та додаємо в начинку. Добре перемішуємо та начиняємо млинці.

Соус робить начинку більш в’язкою й соковитою

Начинка з м’яса з рисом та яйцем

Складові:

  • Яловичина —1300 г
  • Ріпчата цибуля — 150 г
  • Білий соус — 100-150 г
  • Рис — 50 г
  • Спеції
  • Зелень

Спосіб приготування

М’ясо обсмажуємо на невеликій кількості олії до рум’яної скоринки. Вливаємо воду й тушкуємо на маленькому вогні до готовності. Відварюємо «вкруту» яйця. Окремо варимо до готовності рис. Пасеруємо цибулю. Пропускаємо готове м’ясо через м’ясорубку, змішуємо з рубаними яйцями, рисом, подрібненою зеленню, цибулею, спеціями й білим соусом.

Начинка з шинки та яєць

Складові:

  • Шинка — 800 г
  • Цибуля ріпчата — 100 г
  • Білий соус — 100 г
  • Яйця — 6 шт.
  • Сіль

Спосіб приготування

Шинку нарізаємо кубиками. Яйця відварюємо «вкруту», охолоджуємо й дрібно нарізаємо. Цибулю пасеруємо на вершковому маслі. Змішуємо разом шинку, яйця, цибулю й білий соус.

Начинка з оселедцю

Складові:

  • Оселедець (філе) — 100 г
  • Ріпчата цибуля — 100 г
  • Яйця — 6 шт.
  • Олія — 10 г

Спосіб приготування

Філе оселедця дрібно нарізаємо, додаємо пасеровану цибулю, відварені й рубані яйця та добре перемішуємо.

Начинка грибна

Складові:

  • Гриби свіжі — 2200 г
  • Ріпчата цибуля — 100 г
  • Масло топлене — 100 г
  • Сметана — 100 г
  • Борошно — 10 г
  • Спеції

Спосіб приготування

Гриби промиваємо, дрібно нарізаємо та обсмажуємо разом з нарізаною цибулею на топленому маслі до золотистого кольору. Додаємо борошно та сметану. Готуємо до загустіння, заправляємо спеціями та знімаємо начинку з вогню. Охолоджуємо й додаємо рубану зелень.

Начинка з грибів та шпинату

Складові:

  • Шпинат — 1000 г
  • Гриби свіжі — 150 г
  • Масло вершкове — 10 г
  • Пшеничне борошно — 25 г
  • Вершки жирні — 250 г
  • Перець чорний
  • Сіль

Спосіб приготування

Зрізаємо стебла й потовщення на листі шпинату і кладемо їх на 5-10 хвилин в підсолений окріп. Потім обдаємо холодною водою та крупно рубаємо.

Дрібно нарізані свіжі гриби злегка припускаємо на вершковому маслі, додаємо борошно й злегка обсмажуємо, не даючи їй підрум’янитися. Потім додаємо шпинат, добре перемішуємо та заливаємо вершками, приправляємо й готуємо при невеликому кипінні, поки начинка не загусне.

Начинка з помідорів, яєць та бринзи

Складові:

  • Помідори — 50 г
  • Бринза — 30 г
  • Ріпчата цибуля — 20 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Масло вершкове — 10 г
  • Червоний мелений перець
  • Томатний соус
  • Сіль

Спосіб приготування

Дрібно нарізані цибулю та помідори припускаємо на маслі майже до м’якості. Солимо й приправляємо перцем. Додаємо збиті яйця та бринзу. Витримуємо суміш на вогні до побіління білка, після чого гарячу начинку викладаємо на млинці, загортаємо їх рулетом та подаємо з томатним соусом.

Ореховая начинка с цитрусовым ароматом

Складові:

  • Ядра волоських горіхів — 90  г
  • Апельсинова цедра — 3  г
  • Масло вершкове — 30  г
  • Молоко — 25  г
  • Цукор — 75  г
  • Родзинки — 10  г
  • Ром — 10  г

Спосіб приготування

Ядра волоських горіхів рубаємо, з’єднуємо з молоком, цукром й ромом – суміш повинна мати консистенцію густого пюре. Додаємо в неї родзинки й терту апельсинову цедру. Фарш викладаємо на млинці, загортаємо їх й обсмажуємо на вершковому маслі до рум’яної скоринки. Подаємо млинці з шоколадним соусом.

Начинка з груш та малинового варення

Складові:

  • Малинове варення —120  мл
  • Груші свіжі  — за смаком

Спосіб приготування

Груші очищаємо від шкірки, серцевини та подрібнюємо. Млинці змащуємо шаром варення, потім робимо шар з груш і загортаємо в трубочку.

Начинка з курки та печериць

Складові:

  • Куряче філе —80  г
  • Печериці — 50 г
  • Цибуля ріпчата  — 30  г
  • Помідор — 30  г
  • Олія
  • Сіль

Спосіб приготування

Відварюємо куряче філе і пропускаємо його через м’ясорубку. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на олії до м’якості. Кладемо дрібно нарізані гриби й обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо курячий фарш, сіль, дрібно нарізаний помідор і тушкуємо до готовності.

 

Читайте також: Традиції та рецепти Масляної

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Що приготувати на Пасху
Імператорська пасха
Католицькі великодні страви
Рецепти на Песах
Що приготувати з маци
Страви на Песах
Страви з маци
Вечеря на 8 березня
Що приготувати пісне
Пісні салати
Пісні святкові страви
Смачні пісні страви
Меню на 8 березня
Меню на Великий піст
Сніданок на 8 березня

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік