Рецепти зі свинини на Новий рік 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Рецепти на Новий рік 2018
Smachno.ua зібрав для вас найоригінальніші рецепти зі свинини до новорічного столу 2018
Зберегти в кулінарну книгу

Свинина з грибами під сиром

  • 4 порції
  • Час приготування: 50 хвилин

 

СКЛАДОВІ:

– свиняче м’ясо – 500 г
– гриби (шампіньйони) – 250 г
– цибуля – 1 шт
– сир – 150 г
– майонез
– перець чорний мелений
– сіль

Як приготувати свинину з грибами під сиром:

  1. М’ясо нарізаємо тонкими смужками і трохи відбиваємо його.
  2. Відбите м’ясо солимо і перчимо за смаком.
  3. Укладаємо свинину в форму і добре змащуємо майонезом.
  4. Нарізаємо цибулю півкільцями, гриби шматочками, сир натираємо на крупній тертці.
  5. Рівномірно розкладаємо все на м’ясо.
  6. Запікати свинину необхідно при 200 градусах 35-40 хвилин.

 

Соковита свинина з картоплею у фользі

  • 5 порцій
  • Час приготування: 90 хвилин

 

СКЛАДОВІ:

– Свиняча вирізка – 1000 г
– Картопля – 1300 г
– Часник – 4-5 зубчиків
– Кріп – 1 пучок
– Сіль – 2 щіпки

Як приготувати свинину з картоплею у фользі:

  1. Добре промиваємо і очищаємо від плівочок м’ясо.
  2. Чистимо картоплю і ріжемо на 4 частини.
  3. Очищений часник видавлюємо через прес.
  4. Беремо великий пласт фольги і викладаємо на деко. На середину укладаємо вирізку, змащену часником, поруч викладаємо картоплю. Накриваємо все фольгою і міцно загортаємо края.
  5. Випікаємо при 200 градусах 60 хвилин.

 

Смачні свинячі реберця

СКЛАДОВІ:

– 1 кг свинячих ребер
– 100 г яблучного пюре
– 100 г кетчупу
– 1/2 ч. л. мелений часник
– 1/2 ч. л. червоної паприки
– 1/2 ч. л. чорного перцю
– 3-4 ст. л. соєвого соусу
– 2 ст. л. лимонного соку
– 3 ст. л. цукру
– 1/2 ч. л. меленої кориці

Як приготувати свинячі реберця:

  1. Змішуємо в ємності яблучне пюре, кетчуп, часник, паприку, соєвий соус, лимонний сік, цукор і корицю.
  2. Розрізаємо реберця таким чином,  щоб на одну порцію доводилося по одному ребру. Якщо шматки м’яса великі, можна попередньо проварити їх протягом 15-20 хвилин.
  3. Кладемо м’ясо в соус і добре змащюємо кожен шматок, прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
  4. Після, викладаємо м’ясо на деко і накриваємо фольгою.
  5. Випікаємо при температурі 220 градусів 90 хвилин.
  6. Соусом змащуємо м’ясо кожні 20 хвилин.
  7. Через 40 хвилин прибираємо фольгу і готуємо реберця до утворення кірки.

Читайте також: Рецепти на Новий рік 2018

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Соус Софріто (фото рецепт)
Паста болоньєзе з сиром
Аджика: 5 найкращих рецептів
Сирний кекс за ГОСТом
Помідори черрі на зиму
Цибулевий суп з сиром
Соте з баклажанів (Майстер Шеф)
Шарлотка з яблуками (фото рецепт)
Варення з абрикос та апельсина
Рисовий суп
Абрикосовий тартар (Все буде добре) (відео)
Пишний шоколадний бісквіт для торта
Смажена картопля з цибулею
Аджика з помідорів
Швидкий пиріг з абрикосами (з кислого молока)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму