Рецепти зі свинини на Новий рік 2018


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Smachno.ua зібрав для вас найоригінальніші рецепти зі свинини до новорічного столу 2018

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Свинина з грибами під сиром

  • 4 порції
  • Час приготування: 50 хвилин

 

СКЛАДОВІ:

– свиняче м’ясо – 500 г
– гриби (шампіньйони) – 250 г
– цибуля – 1 шт
– сир – 150 г
– майонез
– перець чорний мелений
– сіль

Як приготувати свинину з грибами під сиром:

  1. М’ясо нарізаємо тонкими смужками і трохи відбиваємо його.
  2. Відбите м’ясо солимо і перчимо за смаком.
  3. Укладаємо свинину в форму і добре змащуємо майонезом.
  4. Нарізаємо цибулю півкільцями, гриби шматочками, сир натираємо на крупній тертці.
  5. Рівномірно розкладаємо все на м’ясо.
  6. Запікати свинину необхідно при 200 градусах 35-40 хвилин.

 

Соковита свинина з картоплею у фользі

  • 5 порцій
  • Час приготування: 90 хвилин

 

СКЛАДОВІ:

– Свиняча вирізка – 1000 г
– Картопля – 1300 г
– Часник – 4-5 зубчиків
– Кріп – 1 пучок
– Сіль – 2 щіпки

Як приготувати свинину з картоплею у фользі:

  1. Добре промиваємо і очищаємо від плівочок м’ясо.
  2. Чистимо картоплю і ріжемо на 4 частини.
  3. Очищений часник видавлюємо через прес.
  4. Беремо великий пласт фольги і викладаємо на деко. На середину укладаємо вирізку, змащену часником, поруч викладаємо картоплю. Накриваємо все фольгою і міцно загортаємо края.
  5. Випікаємо при 200 градусах 60 хвилин.

 

Смачні свинячі реберця

СКЛАДОВІ:

– 1 кг свинячих ребер
– 100 г яблучного пюре
– 100 г кетчупу
– 1/2 ч. л. мелений часник
– 1/2 ч. л. червоної паприки
– 1/2 ч. л. чорного перцю
– 3-4 ст. л. соєвого соусу
– 2 ст. л. лимонного соку
– 3 ст. л. цукру
– 1/2 ч. л. меленої кориці

Як приготувати свинячі реберця:

  1. Змішуємо в ємності яблучне пюре, кетчуп, часник, паприку, соєвий соус, лимонний сік, цукор і корицю.
  2. Розрізаємо реберця таким чином,  щоб на одну порцію доводилося по одному ребру. Якщо шматки м’яса великі, можна попередньо проварити їх протягом 15-20 хвилин.
  3. Кладемо м’ясо в соус і добре змащюємо кожен шматок, прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
  4. Після, викладаємо м’ясо на деко і накриваємо фольгою.
  5. Випікаємо при температурі 220 градусів 90 хвилин.
  6. Соусом змащуємо м’ясо кожні 20 хвилин.
  7. Через 40 хвилин прибираємо фольгу і готуємо реберця до утворення кірки.

Читайте також: Рецепти на Новий рік 2018



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Десерт із ревеню, бісквіту та заварного крему (Все буде добре, відеорецепт)
Тарталетки з начинкою із полуниці і ревеню (Все буде добре, відеорецепт)
Варення п’ятихвилинка з полуниці
Котлети з кабачків
Пиріг з полуницею в мультиварці
Конфітюр з полуниці
Окрошка на сироватці
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Варення з полуниці без варіння
Варення з полуниці з цілими ягодами
Десерт «Роккі Роуд» від Анетті Жернової (фоторецепт)
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
Полуничний смузі
Тарт з полуницею


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт варенья пятиминутка из клубники, рецепт варенья пятиминутка из клубники пошагово, состав варенья пятиминутка из клубники, как готовить варенье из клубники пятиминутка, как приготовить варенье из клубники пятиминутка пошагово, варенье пятиминутка из клубники рецепт
Варення п’ятихвилинка з полуниці
рецепт пирога с клубникой в мультиварке, рецепт приготовления пирога с клубникой в мультиварке, как приготовить пирог с клубникой мультиварке, состав пирога с клубникой для мультиварки
Пиріг з полуницею в мультиварці