Рецепти зі свинини на Новий рік 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Рецепти на Новий рік 2019
Smachno.ua зібрав для вас найоригінальніші рецепти зі свинини до новорічного столу 2018
Зберегти в кулінарну книгу

Свинина з грибами під сиром

  • 4 порції
  • Час приготування: 50 хвилин

 

СКЛАДОВІ:

– свиняче м’ясо – 500 г
– гриби (шампіньйони) – 250 г
– цибуля – 1 шт
– сир – 150 г
– майонез
– перець чорний мелений
– сіль

Як приготувати свинину з грибами під сиром:

  1. М’ясо нарізаємо тонкими смужками і трохи відбиваємо його.
  2. Відбите м’ясо солимо і перчимо за смаком.
  3. Укладаємо свинину в форму і добре змащуємо майонезом.
  4. Нарізаємо цибулю півкільцями, гриби шматочками, сир натираємо на крупній тертці.
  5. Рівномірно розкладаємо все на м’ясо.
  6. Запікати свинину необхідно при 200 градусах 35-40 хвилин.

 

Соковита свинина з картоплею у фользі

  • 5 порцій
  • Час приготування: 90 хвилин

 

СКЛАДОВІ:

– Свиняча вирізка – 1000 г
– Картопля – 1300 г
– Часник – 4-5 зубчиків
– Кріп – 1 пучок
– Сіль – 2 щіпки

Як приготувати свинину з картоплею у фользі:

  1. Добре промиваємо і очищаємо від плівочок м’ясо.
  2. Чистимо картоплю і ріжемо на 4 частини.
  3. Очищений часник видавлюємо через прес.
  4. Беремо великий пласт фольги і викладаємо на деко. На середину укладаємо вирізку, змащену часником, поруч викладаємо картоплю. Накриваємо все фольгою і міцно загортаємо края.
  5. Випікаємо при 200 градусах 60 хвилин.

 

Смачні свинячі реберця

СКЛАДОВІ:

– 1 кг свинячих ребер
– 100 г яблучного пюре
– 100 г кетчупу
– 1/2 ч. л. мелений часник
– 1/2 ч. л. червоної паприки
– 1/2 ч. л. чорного перцю
– 3-4 ст. л. соєвого соусу
– 2 ст. л. лимонного соку
– 3 ст. л. цукру
– 1/2 ч. л. меленої кориці

Як приготувати свинячі реберця:

  1. Змішуємо в ємності яблучне пюре, кетчуп, часник, паприку, соєвий соус, лимонний сік, цукор і корицю.
  2. Розрізаємо реберця таким чином,  щоб на одну порцію доводилося по одному ребру. Якщо шматки м’яса великі, можна попередньо проварити їх протягом 15-20 хвилин.
  3. Кладемо м’ясо в соус і добре змащюємо кожен шматок, прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
  4. Після, викладаємо м’ясо на деко і накриваємо фольгою.
  5. Випікаємо при температурі 220 градусів 90 хвилин.
  6. Соусом змащуємо м’ясо кожні 20 хвилин.
  7. Через 40 хвилин прибираємо фольгу і готуємо реберця до утворення кірки.

Читайте також: Рецепти на Новий рік 2018

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Улюблена солянка: 5 рецептів
Що приготувати із пекінської капусти: 5 рецептів
Брюссельська капуста по-італійськи
13 рецептів картоплі в духовці
Салат із морепродуктів — простий рецепт
Бісквітний торт з фруктами
Рецепти випічки з варенням, джемом, повидлом
Піца народів світу
Гуляш — рецепт від експертів Все буде добре
Грибні щі — простий рецепт
Аранчіні — простий рецепт
Грибний жульєн від МастерШеф
Що приготувати із курки на Новий рік — 5 рецептів
Печиво на Різдво 2019
Торт Наполеон, який вийде в кожного

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо