Імбирний чай (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Здорове харчування
Імбирний корінь має приголомшливий аромат і пекучий смак. Імбирний чай - чудовий зігріваючий засіб, тому він такий популярний в якості профілактики простудних захворювань
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Корінь імбиру (свіжий)25 г
Лимон1 шт
Вода1,2 л
Чорний перець (за бажанням) за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати імбирний чай

Продукти для приготування імбирного чаю

1. Доводимо до кипіння воду

2. Додаємо нарізаний смужками корінь імбиру та доводимо до кипіння

3. Додаємо нарізаний дольками лимон

4. Додаємо цукор

5. За бажанням додаємо перець

6. Нагріваємо на маленькому вогні 10-15 хвилин

Імбирний чай готовий!

Читайте також: Зелений чай с корицею, м’ятою і лаймом

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з білого винограду
Фрапе в домашніх умовах
Сангрія (фоторецепт)
Як правильно варити каву в турці: 3 способи
Сам собі бариста: як приготувати капучино без кавоварки
ТОП 5 рецептів незвичайного кави
Домашнє вино зі слив
Домашній лимонад Дюшес
Домашній сидр: кращі рецепти
Хріновуха
Вино виноградне «Карпати»
Медово-яблучний узвар
Освіжаючі лимонади без цукру: ТОП-3 рецепти
Томатний сік зі шпинатом
Молочний коктейль в дині (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)