Зелений чай з корицею, м’ятою і лаймом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Здорове харчуванняСніданки
Чай з додаванням кориці, м'яти і лайма - теплий, запашний і такий зігріваючий
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Зелений чай200 мл
Лайм1 шт
Бадьян1 шт
Кориця1 шт
М’ята за смаком
Цукровий сироп за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати зелений чай

Заварюємо зелений чай. Окремо в келих наливаємо цукровий сироп – для його приготування в теплу воду кладемо цукор в кількості 1:1. Зверху кладемо скибочку лайма, корицю, м’яту (можна сушену) і бадьян. Наливаємо в келих чай і трохи настоюємо. Подаємо зелений чай гарячим.

Для заварювання чаю потрібно насипати заварку в чайник, залити невеликою кількістю окропу (75-80 С), дати йому настоятися 1-2 хвилини, а потім довести обсяг води до 200 мл, долив окропу.

Читайте також: 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з білого винограду
Фрапе в домашніх умовах
Сангрія (фоторецепт)
Як правильно варити каву в турці: 3 способи
Сам собі бариста: як приготувати капучино без кавоварки
ТОП 5 рецептів незвичайного кави
Домашнє вино зі слив
Домашній лимонад Дюшес
Домашній сидр: кращі рецепти
Хріновуха
Вино виноградне «Карпати»
Медово-яблучний узвар
Освіжаючі лимонади без цукру: ТОП-3 рецепти
Томатний сік зі шпинатом
Молочний коктейль в дині (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)