Зелений чай з корицею, м’ятою і лаймом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Здорове харчуванняСніданки
Чай з додаванням кориці, м'яти і лайма - теплий, запашний і такий зігріваючий
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Зелений чай200 мл
Лайм1 шт
Бадьян1 шт
Кориця1 шт
М’ятаза смаком
Цукровий сиропза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати зелений чай

Заварюємо зелений чай. Окремо в келих наливаємо цукровий сироп – для його приготування в теплу воду кладемо цукор в кількості 1:1. Зверху кладемо скибочку лайма, корицю, м’яту (можна сушену) і бадьян. Наливаємо в келих чай і трохи настоюємо. Подаємо зелений чай гарячим.

Для заварювання чаю потрібно насипати заварку в чайник, залити невеликою кількістю окропу (75-80 С), дати йому настоятися 1-2 хвилини, а потім довести обсяг води до 200 мл, долив окропу.

Читайте також: 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Раф кава: рецепт приготування в домашніх умовах
Кава з вишнею
Квас з порічок
Полуничний лікер Ксу Ксу
ТОП-3 рецепти холодної кави
ТОП-3 рецепти холодного чаю
Освіжаючий безалкогольний мохіто
Холодна кава гляссе
Вишнівка: простий рецепт вишневого лікеру
Лимонад з м’ятою
Полунична маргарита (фоторецепт)
Полуничний смузі
Полуничний мохіто (фоторецепт)
Шампанське із квітів бузини
Яблучний глінтвейн
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
вишня в собственном соку, вишня в собственном соку рецепт, рецепт приготовления вишни в собственном соку, как приготовить вишню в собственном соку, вишня в собственном соку состав
Вишня у власному соку
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти