Холодна кава гляссе

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
НапоїСніданки
У спеку пити каву найкраще з морозивом — і приємно, і бадьорить!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Кава2 ч.л.
Вода150 мл
Морозиво15 г
Вершки за смаком
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Латте: рецепт в домашніх умовах

Як приготувати каву гляссе

Варимо міцну каву, проціджуємо, охолоджуємо і розливаємо у високі склянки. У кожен кладемо по кульці морозива і додаємо збиті вершки.

Подавати гляссе найкраще з солоним печивом.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино «Карпати»
Медово-яблучний узвар
Освіжаючі лимонади без цукру: ТОП-3 рецепти
Томатний сік зі шпинатом
Молочний коктейль в дині (фоторецепт)
10 секретів приготування кави, про які вам не розповість жоден бариста
Яблучний сидр
Космополітен: рецепт приготування в домашніх умовах
Прокинься та співай: чим замінити каву
Вино з порічки
Вишняк
Абрикосівка — простий рецепт
Чай з ягідним листям
Банановий латте
Лимонад з базиліка

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Печенье с яблоками, финиками и грецкими орехами
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар