Холодна кава гляссе


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



У спеку пити каву найкраще з морозивом — і приємно, і бадьорить!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Кава2ч.л.
Вода150мл
Морозиво15г
Вершкиза смаком
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Латте: рецепт в домашніх умовах

Як приготувати каву гляссе

Варимо міцну каву, проціджуємо, охолоджуємо і розливаємо у високі склянки. У кожен кладемо по кульці морозива і додаємо збиті вершки.

Подавати гляссе найкраще з солоним печивом.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Лимонад з м’ятою
Полунична маргарита (фоторецепт)
Полуничний лікер Ксу Ксу
Полуничний смузі
Полуничний мохіто (фоторецепт)
Шампанське із квітів бузини
Яблучний глінтвейн
Домашня хріновуха
Медовуха (фоторецепт)
Освіжаючий безалкогольний мохіто
Коктейль Піна Колада
Яблучний сидр
Простий рецепт домашнього квасу
Охолоджуючий пунш з ромом на велику компанію
Смачний узвар із сухофруктів


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
клубничный рахат-лукум, клубничный рахат-лукум видео рецепт, клубничный рахат-лукум все буде смачно, как приготовить клубничный рахат-лукум
Полуничний рахат-лукум. 10 страв з ягід. 8 місце
клубничные мадленки с клубничным маслом, клубничные мадленки с клубничным маслом видео рецепт, клубничные мадленки с клубничным маслом все буде смачно, как приготовить клубничные мадленки с клубничным маслом
Полуничні мадленки з полуничним маслом. 10 страв з ягід. 10 місце