Овощной смузи «Бокал здоровья» от Эктора Хименеса-Браво («Все буде добре») (видео)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Мед 1 ч.л.
Апельсиновый фреш200 мл
Шпинат 50 г
Морковь 1 шт
Брокколи 0.00 по вкусу
Додати в список покупок

У брокколи срезаем плодоножки. У шпината удаляем центральную жилку, так как она горчит. Морковь очищаем от кожицы. Выкладываем все ингредиенты в блендер и начинаем понемногу взбивать, добавляя в смузи апельсиновый сок. Взбиваем до однородной консистенции.

 

Тонкости приготовления смузи от Эктора

Взбивать смузи сначала нужно на маленькой скорости, а затем — на большой. 


Еще рецепты смузи

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Осінній ранок: 5 рецептів зігріваючих кавових напоїв
Затишна осінь: 5 рецептів зігріваючих глінтвейнів
Глінтвейн в яблуці
Вино з білого винограду
Фрапе в домашніх умовах
Сангрія (фоторецепт)
Як правильно варити каву в турці: 3 способи
Сам собі бариста: як приготувати капучино без кавоварки
ТОП 5 рецептів незвичайного кави
Домашнє вино зі слив
Домашній лимонад Дюшес
Домашній сидр: кращі рецепти
Хріновуха
Вино виноградне «Карпати»
Медово-яблучний узвар

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки