Овощной смузи «Бокал здоровья» от Эктора Хименеса-Браво («Все буде добре») (видео)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Мед 1 ч.л.
Апельсиновый фреш200 мл
Шпинат 50 г
Морковь 1 шт
Брокколи 0.00 по вкусу
Додати в список покупок

У брокколи срезаем плодоножки. У шпината удаляем центральную жилку, так как она горчит. Морковь очищаем от кожицы. Выкладываем все ингредиенты в блендер и начинаем понемногу взбивать, добавляя в смузи апельсиновый сок. Взбиваем до однородной консистенции.

 

Тонкости приготовления смузи от Эктора

Взбивать смузи сначала нужно на маленькой скорости, а затем — на большой. 


Еще рецепты смузи

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Космополітен: рецепт приготування в домашніх умовах
Прокинься та співай: чим замінити каву
Вино з порічки
Вишняк
Абрикосівка — простий рецепт
Чай з ягідним листям
Банановий латте
Лимонад з базиліка
Малиновий лікер (фоторецепт)
Домашня наливка з полуниці та суниці
Вишнівка: простий рецепт вишневого лікеру
Раф кава: рецепт приготування в домашніх умовах
Кава з вишнею
Квас з порічок
Полуничний лікер Ксу Ксу

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму