Як приготувати глінтвейн з апельсином
- Обережно тонкими смужками видаліть цедру з апельсинів (тільки шкірку). Сік вичавіть.
- Налийте червоне вино, біле вино й апельсиновий сік в каструлю. Помістіть смужки цедри апельсина, очищений імбир, палички кориці, гвоздику та цукор у каструлю з винною сумішшю. Розмішайте, щоб розчинився цукор.
- Накрийте кришкою і нагрівайте на середньому вогні, але не доводьте суміш до кипіння. Потім на повільному вогні залиште суміш настоюватися приблизно на годину, щоб розкрився весь смак напою.
- Додайте цукру, якщо це необхідно.
- Процідіть і подавайте смачний глінтвейн гарячим до святкового столу.
Можна додати коньяк або бренді