Глінтвейн з розмарином


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Незвичайний глінтвейн з розмарином, який точно здивує ваших гостей!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Вино червоне сухе750мл
Цукор4ст.л.
Свіжий розмарин2шт
Апельсини2шт
Лимон2шт
Чорний перець горошкомза смаком

Як приготувати глінтвейн з розмарином

Знімаємо шкірку з апельсинів і лимонів. З апельсинів видавлюємо сік. У сотейнику змішуємо вино, цукор, розмарин, цедру і перець, ставимо на повільний вогонь і нагріваємо, не доводячи до кипіння. Додаємо апельсиновий сік і прибираємо з напою розмарин, цедру і перець.

Глінтвейн розливаємо по чашках, прикрашаємо розмарином і подаємо.

Читайте також: Глінтвейн з ромом і медом



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Рибний паштет від Алли Ковальчук (фоторецепт)
Качине філе з кус-кусом під медово-гірчичним соусом
Яблучний пиріг зі штрейзелем
Відбивна зі свинини в класичній паніровці
Класичні деруни (фоторецепт)
Панкейки – простий рецепт американських млинців
Кімчі: рецепт корейскої квашеної капусти
Грецький салат (фоторецепт)
Тахіні: рецепт кунжутної пасти
Бісквіт в мультиварці
Соус гуакамоле (фоторецепт)
Яблуко, запечене в тісті (фоторецепт)
Сирна запіканка в мультиварці
Пісний торт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити