Глінтвейн з розмарином


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Незвичайний глінтвейн з розмарином, який точно здивує ваших гостей!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Вино червоне сухе750мл
Цукор4ст.л.
Свіжий розмарин2шт
Апельсини2шт
Лимон2шт
Чорний перець горошкомза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати глінтвейн з розмарином

Знімаємо шкірку з апельсинів і лимонів. З апельсинів видавлюємо сік. У сотейнику змішуємо вино, цукор, розмарин, цедру і перець, ставимо на повільний вогонь і нагріваємо, не доводячи до кипіння. Додаємо апельсиновий сік і прибираємо з напою розмарин, цедру і перець.

Глінтвейн розливаємо по чашках, прикрашаємо розмарином і подаємо.

Читайте також: Глінтвейн з ромом і медом



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Овочевий суп з молодою картоплею і м’ясними фрикадельками
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Гасконське лечо з кабачками
Варення з кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Холодна кава гляссе
Деруни з кабачків
Швидкі кабачки в мікрохвильовці
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Смажені кабачки з часником – рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити