Глінтвейн з розмарином

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Незвичайний глінтвейн з розмарином, який точно здивує ваших гостей!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вино червоне сухе750 мл
Цукор4 ст.л.
Свіжий розмарин2 шт
Апельсини2 шт
Лимон2 шт
Чорний перець горошком за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати глінтвейн з розмарином

Знімаємо шкірку з апельсинів і лимонів. З апельсинів видавлюємо сік. У сотейнику змішуємо вино, цукор, розмарин, цедру і перець, ставимо на повільний вогонь і нагріваємо, не доводячи до кипіння. Додаємо апельсиновий сік і прибираємо з напою розмарин, цедру і перець.

Глінтвейн розливаємо по чашках, прикрашаємо розмарином і подаємо.

Читайте також: Глінтвейн з ромом і медом

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Освіжаючі лимонади без цукру: ТОП-3 рецепти
Томатний сік зі шпинатом
Молочний коктейль в дині (фоторецепт)
10 секретів приготування кави, про які вам не розповість жоден бариста
Яблучний сидр
Космополітен: рецепт приготування в домашніх умовах
Прокинься та співай: чим замінити каву
Вино з порічки
Вишняк
Абрикосівка — простий рецепт
Чай з ягідним листям
Банановий латте
Лимонад з базиліка
Малиновий лікер (фоторецепт)
Домашня наливка з полуниці та суниці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками