Лимонад з м’ятою

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
НапоїДень народження
Домашній лимонад з м'ятою - смачний і освіжаючий напій. Те, що потрібно в розпал теплого літнього дня
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Лимон3 шт
Цукор1,5 склянки
Вода3 л
М'ятасклянки
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Полуничний мохіто (фоторецепт)

Як приготувати лимонад з м’ятою

1. Видавлюємо сік з 3 лимонів – виходить 1 стакан лимонного соку.

2. Стакан води кип’ятимо, додаємо цукор і розмішуємо поки не розчиниться.

3. У великій ємності (глечику) змішуємо лимонний сік, цукрову воду, і воду, додаємо листочки м’яти. Ставимо лимонад в холодильник на 1 годину.

Для краси можна додати в глечик з напоєм часточки лимона або лайма. Якщо потрібно терміново охолодити, додаємо лід.

ГОТУЄМО З НАМИ
Простий рецепт домашнього квасу

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Квас з порічок
Полуничний лікер Ксу Ксу
ТОП-3 рецепти холодної кави
ТОП-3 рецепти холодного чаю
Освіжаючий безалкогольний мохіто
Холодна кава гляссе
Вишнівка: простий рецепт вишневого лікеру
Полунична маргарита (фоторецепт)
Полуничний смузі
Полуничний мохіто (фоторецепт)
Шампанське із квітів бузини
Яблучний глінтвейн
Домашня хріновуха
Медовуха (фоторецепт)
Коктейль Піна Колада
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині