Яєчний глінтвейн


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Ситний, корисний і зігріваючий напій з жовтків і вина

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Вино напівсолодке червоне1л
Вода250мл
Яєчні жовтки2шт
Гвоздика5шт
Цукор4ст.л
Додати в список покупок

Як приготувати яєчний глінтвейн

У невеликій каструлі змішуємо вино з водою та гвоздикою. Нагріваємо майже до кипіння, але не кип’ятимо.

В цей час жовтки розтираємо до білого кольору з цукром і ставимо на повільний вогонь. Постійно помішуючи, вливаємо тонкою цівкою винну суміш в жовтки.

Яєчний глінтвейн готовий! Подаємо напій в стаканах або кружках.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Овочевий суп з молодою картоплею і м’ясними фрикадельками
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Гасконське лечо з кабачками
Варення з кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Холодна кава гляссе
Деруни з кабачків
Швидкі кабачки в мікрохвильовці
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Смажені кабачки з часником – рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити