Яєчний глінтвейн

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ситний, корисний і зігріваючий напій з жовтків і вина
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вино напівсолодке червоне1 л
Вода250 мл
Яєчні жовтки2 шт
Гвоздика5 шт
Цукор4 ст.л
Додати в список покупок

Як приготувати яєчний глінтвейн

У невеликій каструлі змішуємо вино з водою та гвоздикою. Нагріваємо майже до кипіння, але не кип’ятимо.

В цей час жовтки розтираємо до білого кольору з цукром і ставимо на повільний вогонь. Постійно помішуючи, вливаємо тонкою цівкою винну суміш в жовтки.

Яєчний глінтвейн готовий! Подаємо напій в стаканах або кружках.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Освіжаючі лимонади без цукру: ТОП-3 рецепти
Томатний сік зі шпинатом
Молочний коктейль в дині (фоторецепт)
10 секретів приготування кави, про які вам не розповість жоден бариста
Яблучний сидр
Космополітен: рецепт приготування в домашніх умовах
Прокинься та співай: чим замінити каву
Вино з порічки
Вишняк
Абрикосівка — простий рецепт
Чай з ягідним листям
Банановий латте
Лимонад з базиліка
Малиновий лікер (фоторецепт)
Домашня наливка з полуниці та суниці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками