Яєчний глінтвейн


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Ситний, корисний і зігріваючий напій з жовтків і вина

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Вино напівсолодке червоне1л
Вода250мл
Яєчні жовтки2шт
Гвоздика5шт
Цукор4ст.л

Як приготувати яєчний глінтвейн

У невеликій каструлі змішуємо вино з водою та гвоздикою. Нагріваємо майже до кипіння, але не кип’ятимо.

В цей час жовтки розтираємо до білого кольору з цукром і ставимо на повільний вогонь. Постійно помішуючи, вливаємо тонкою цівкою винну суміш в жовтки.

Яєчний глінтвейн готовий! Подаємо напій в стаканах або кружках.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Пісний суп з грибами на мигдальному молоці
Чіабатта з оливками
Сочевиця з грибами і шпинатом
Жульєн в мультиварці
Вінегрет з печерицями (фоторецепт)
Пісний квасолевий суп
Квашена капуста (фоторецепт)
Перлова каша з гарбузом, горіхами та сухофруктами від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Фарширований кальмар з рисом
Класичні деруни рецепт приготування з фото
Печиво Горішки
Млинцева запіканка
Cмугасті млинці
Чай з прянощами


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити