Голодна кутя з рисом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Українська кухняГолодна кутя
На Водохреща заведено готувати голодну кутю. Рецепт голодної куті з рисом читайте на Smachno.ua
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Рис1 склянка
Родзинки100 г
Кориця за смаком
Цукор1 ст.л.
Додати в список покупок

Як приготувати голодну кутю з рисом

1. Рис перебираємо, промиваємо, заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння, відкидаємо на сито або друшляк і промиваємо холодною водою.

2. Потім рис знову заливаємо великою кількістю холодної води і варимо до готовності, не помішуючи.

3. Воду зливаємо, рис охолоджуємо, цукровий пісок розводимо невеликою кількістю води і з’єднуємо з рисом.

Якщо замість цукру використовується мед, то розводимо його в пропорції 1:2.

4. Розмішавши масу, додаємо вимиті й ошпарені окропом родзинки, корицю і знову ретельно перемішуємо.

Читайте також: Голодна кутя

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша