Запечена риба з томатами

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Розповідаємо, як приготувати соковиту, ароматну та корисну рибку в томатах
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Карп чи сазан1 кг
Томати400 г
Яйце1 шт
Олія за смаком
Лимонний сік за смаком
Сіль за смаком
Перець за смаком
Зелень за смаком
Панірувальні сухарі за смаком
Додати в список покупок

Як запекти рибу в томатах — рецепт приготування

Рибу чистимо, видаляємо кісточки. Нарізаємо її скибочками та скроплюємо лимонним соком.

Змочуємо скибочки в яйці, обвалюємо в панірувальних сухарях та обсмажуємо на розігрітій олії до золотистої скоринки. Помідори чистимо від шкірки та перемелюємо в блендері. Викладаємо підсмажену рибку на деко, заливаємо томатами, приправляємо чорним перцем, солимо та посипаємо зеленню.

Ставимо рибу в духовку на 20 хвилин.

Риба, запечена в томатах, готова!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький