Запечена риба з томатами


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 2 разів


нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Розповідаємо, як приготувати соковиту, ароматну та корисну рибку в томатах

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Карп чи сазан1кг
Томати400г
Яйце1шт
Оліяза смаком
Лимонний сікза смаком
Сільза смаком
Перецьза смаком
Зеленьза смаком
Панірувальні сухаріза смаком

Як запекти рибу в томатах — рецепт приготування

Рибу чистимо, видаляємо кісточки. Нарізаємо її скибочками та скроплюємо лимонним соком.

Змочуємо скибочки в яйці, обвалюємо в панірувальних сухарях та обсмажуємо на розігрітій олії до золотистої скоринки. Помідори чистимо від шкірки та перемелюємо в блендері. Викладаємо підсмажену рибку на деко, заливаємо томатами, приправляємо чорним перцем, солимо та посипаємо зеленню.

Ставимо рибу в духовку на 20 хвилин.

Риба, запечена в томатах, готова!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Печені яблука в мультиварці
Каша в мультиварці
Желатинова мастика: рецепт
Зелений чай з корицею, м’ятою і лаймом
Сирні сочники
Яблучний штрудель (фоторецепт)
Печиво кантуччі з мигдалем
Зефір від Лізи Глинської
Ліниві вареники з сиром (фоторецепт)
Як приготувати домашнє згущене молоко (фоторецепт)
Французький суп із зеленим горошком
Бурані з курки з спаржевої квасолею (фоторецепт)
Вівсяне печиво (фоторецепт)
Сирники з шоколадом


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити