Фріттата з брокколі й печерицями

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Сніданки
Фріттата - це традиційний італійський омлет з різноманітними добавками. Розповідаємо, як приготувати фріттату з брокколі і печерицями!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Брокколі200 г
Печериці300 г
Яйця6 шт
Шнітт-цибуля3 ст.л.
Червона цибуля120 г
Солодка кукурудза200 г
Пармезан або твердий сир25 г
Рослинна олія2 ст.л.
Вершкове масло15 г
Сіль за смаком
Перець за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати фріттату з брокколі й печерицями

1. Брокколі бланшируємо в підсоленій киплячій воді практично до м’якості. Зливаємо воду і відставляємо. У розігрітій олії обсмажуємо шматочки цибулі й скибочки грибів

2. Яйця злегка збиваємо з рубаною шніт-цибулею. Приправляємо чорним перцем. У пательні розігріваємо рослинне (1 ст.л.) і вершкове масло і виливаємо яєчну суміш

3. Зверху викладаємо брокколі, солодку кукурудзу і шматочки грибів з цибулею. Злегка помішуємо, щоб продукти розподілилися рівномірно

4. За допомогою ножа злегка загортаємо всередину краї омлету, щоб рідка яєчна суміш схопилася. Коли низ омлету стане золотистим, посипаємо його зверху тертим сиром і відправляємо в розігріту до 220 ° С духовку. Коли сир підрум’яниться, фріттата готова!


Читайте також: Омлет з грибами

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Смажена картопля з цибулею
Як приготувати тунець: 3 способи
Картопля з грибами
Як приготувати лазанью з рибою та шпинатом
Картопля в горщиках
Смажена картопля
Ніжні карасі в сметані з грибами (фоторецепт)
Курячі грудки, фаршировані абрикосами (фоторецепт)
Курка в абрикосах (відеорецепт)
Тушкована картопля з м’ясом
Паста Болоньєзе з болгарським перцем
Рецепт плову з яловичиною
Картопля по-селянськи в мультиварці
Картопля в духовці з сиром
Паста карбонара з грибами

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму