Шинка по-кантонськи з кисло-солодким соусом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Китайська кухня
Розповідаємо, як приготувати пікантну шинку по-кантонськи в кисло-солодкому соусі.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Устричний соус (для соуса)500 ч.л.
Сливовий соус (для соуса)1 ст.л.
Вустеширський соус (для соуса)1 ч.л.
Яблучний оцет (для соуса)1 ч.л.
Крохмаль (для соуса)0.50 ст.л.
Цукор (для соуса)0.50 ст.л.
Кетчуп (для соуса)1 ст.л.
Ананас1 г
Зелена цибуля50 за смаком
Часник1 зубчик
Перець болгарський зелений0.50 шт
Перець болгарський червоний0.50 шт
Олія (для темпури)1 ч.л.
Яйце (для темпури)1 шт
Розпушувач (для темпури)0.50 ч.л.
Крохмаль (для темпури)0.25 стакан
Борошно (для темпури)0.50 стакан
Рисовий оцет (для темпури)1 ч.л.
Кукурудзяне борошно (для темпури)1 ч.л.
Свиняча вирізка1 г
Соєвий соус (для темпури)1 ч.л.
Вода (для соуса) ст.л.
Додати в список покупок

Шинка по-кантонськи — покроковий рецепт приготування

  1. Свинину нарізаємо тонкими шматочками
  2. Змішуємо соєвый соус, кукурудзяне борошно та рисовий оцет. Залишаємо свинину в маринаді на 15-20 хвилин

Готуємо темпуру

Змішуємо борошно, крохмаль та розпушувач. Додаємо яйце та трохи води. Замішуємо тісто до консистенції нерідкої сметани. В кінці додаємо олію.

Готуємо шинку

У глибокій пательні розігріваємо велику кількість рослинного масла. Опускаємо м’ясо в темпуру і обсмажуємо в розігрітій олії до золотистого кольору.

Перець нарізаємо кубиком та обсмажуємо на олії разом з рубленою зеленою цибулею, подрібнений часником та шматочками ананасу. Додаємо м’ясо та соус (для цього змішуємо всі інгредієнти для соусу). Перемішуємо та знімаємо страву з вогню.

Шинка по-кантонські готова!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вареники з картоплею
Щедра кутя
Вареники
Різдвяна кутя
Кутя (фоторецепт)
Кутя із пшениці
Кутя із рису з маком
М’ясна тарілка: рецепти домашньої буженини, м’ясного рулету і балику
Курячий рулет (Все буде добре) (відеорецепт)
Печеня із курки в горщиках (фоторецепт)
Запечений гусак з яблуками та чорносливом (Все буде смачно) (відеорецепт)
Рецепти гарячих страв на Новий рік — 3 ідеї
Новорічне меню 2019: найкращі ідеї
Кіш з домашнім плавленим сиром і грибами
Чахохбілі із курки

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік