Шинка по-кантонськи з кисло-солодким соусом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Розповідаємо, як приготувати пікантну шинку по-кантонськи в кисло-солодкому соусі.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Устричний соус (для соуса)500ч.л.
Сливовий соус (для соуса)1ст.л.
Вустеширський соус (для соуса)1ч.л.
Яблучний оцет (для соуса)1ч.л.
Крохмаль (для соуса)0.50ст.л.
Цукор (для соуса)0.50ст.л.
Кетчуп (для соуса)1ст.л.
Ананас1г
Зелена цибуля50за смаком
Часник1зубчик
Перець болгарський зелений0.50шт
Перець болгарський червоний0.50шт
Олія (для темпури)1ч.л.
Яйце (для темпури)1шт
Розпушувач (для темпури)0.50ч.л.
Крохмаль (для темпури)0.25стакан
Борошно (для темпури)0.50стакан
Рисовий оцет (для темпури)1ч.л.
Кукурудзяне борошно (для темпури)1ч.л.
Свиняча вирізка1г
Соєвий соус (для темпури)1ч.л.
Вода (для соуса)ст.л.

Шинка по-кантонськи — покроковий рецепт приготування

  1. Свинину нарізаємо тонкими шматочками
  2. Змішуємо соєвый соус, кукурудзяне борошно та рисовий оцет. Залишаємо свинину в маринаді на 15-20 хвилин

Готуємо темпуру

Змішуємо борошно, крохмаль та розпушувач. Додаємо яйце та трохи води. Замішуємо тісто до консистенції нерідкої сметани. В кінці додаємо олію.

Готуємо шинку

У глибокій пательні розігріваємо велику кількість рослинного масла. Опускаємо м’ясо в темпуру і обсмажуємо в розігрітій олії до золотистого кольору.

Перець нарізаємо кубиком та обсмажуємо на олії разом з рубленою зеленою цибулею, подрібнений часником та шматочками ананасу. Додаємо м’ясо та соус (для цього змішуємо всі інгредієнти для соусу). Перемішуємо та знімаємо страву з вогню.

Шинка по-кантонські готова!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Печені яблука в мультиварці
Каша в мультиварці
Желатинова мастика: рецепт
Зелений чай з корицею, м’ятою і лаймом
Сирні сочники
Яблучний штрудель (фоторецепт)
Печиво кантуччі з мигдалем
Зефір від Лізи Глинської
Ліниві вареники з сиром (фоторецепт)
Як приготувати домашнє згущене молоко (фоторецепт)
Французький суп із зеленим горошком
Бурані з курки з спаржевої квасолею (фоторецепт)
Вівсяне печиво (фоторецепт)
Сирники з шоколадом


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити