Шинка по-кантонськи з кисло-солодким соусом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Китайська кухня
Розповідаємо, як приготувати пікантну шинку по-кантонськи в кисло-солодкому соусі.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Устричний соус (для соуса)500 ч.л.
Сливовий соус (для соуса)1 ст.л.
Вустеширський соус (для соуса)1 ч.л.
Яблучний оцет (для соуса)1 ч.л.
Крохмаль (для соуса)0.50 ст.л.
Цукор (для соуса)0.50 ст.л.
Кетчуп (для соуса)1 ст.л.
Ананас1 г
Зелена цибуля50 за смаком
Часник1 зубчик
Перець болгарський зелений0.50 шт
Перець болгарський червоний0.50 шт
Олія (для темпури)1 ч.л.
Яйце (для темпури)1 шт
Розпушувач (для темпури)0.50 ч.л.
Крохмаль (для темпури)0.25 стакан
Борошно (для темпури)0.50 стакан
Рисовий оцет (для темпури)1 ч.л.
Кукурудзяне борошно (для темпури)1 ч.л.
Свиняча вирізка1 г
Соєвий соус (для темпури)1 ч.л.
Вода (для соуса) ст.л.
Додати в список покупок

Шинка по-кантонськи — покроковий рецепт приготування

  1. Свинину нарізаємо тонкими шматочками
  2. Змішуємо соєвый соус, кукурудзяне борошно та рисовий оцет. Залишаємо свинину в маринаді на 15-20 хвилин

Готуємо темпуру

Змішуємо борошно, крохмаль та розпушувач. Додаємо яйце та трохи води. Замішуємо тісто до консистенції нерідкої сметани. В кінці додаємо олію.

Готуємо шинку

У глибокій пательні розігріваємо велику кількість рослинного масла. Опускаємо м’ясо в темпуру і обсмажуємо в розігрітій олії до золотистого кольору.

Перець нарізаємо кубиком та обсмажуємо на олії разом з рубленою зеленою цибулею, подрібнений часником та шматочками ананасу. Додаємо м’ясо та соус (для цього змішуємо всі інгредієнти для соусу). Перемішуємо та знімаємо страву з вогню.

Шинка по-кантонські готова!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький