Продукти для приготування локшини з сирно-грибним соусом
1. Цибулю-порей нарізаємо кільцями. Печериці добре промиваємо і дрібно нарізаємо. Відварюємо локшину
2. Обсмажуємо цибулю-порей на вершковому маслі
3. Додаємо печериці та смажимо на середньому вогні ще хвилин 15. Морську сіль і запашний перець додаємо за смаком
4. Натираємо на середній терці плавлений сир і 150 г твердого сиру. Додаємо на пательню до печериць і ретельно перемішуємо
5. Додаємо очищені креветки і ще раз все акуратно перемішуємо. Зверху заливаємо вершками і на маленькому вогні доводимо кипіння
6. На пательню викладаємо відварену локшину, акуратно помішуючи. Через 5 хвилин можна знімати сковороду з вогню
Локшина з сирно-грибним соусом готова!
Читайте також: Домашня локшина