Як запекти млинці в духовці
- Болгарський перець очищаємо від насіння й нарізаємо соломкою. Цибулю та часник дрібно нарізаємо.
- Обсмажуємо овочі та часник на суміші соняшникової й оливкової олій. Зменшуємо вогонь й тушкуємо овочі на середньому вогні 5 хвилин. Додаємо нарізану кубиком курячу грудку і томати. Тушкуємо 15 хвилин.
- Збиваємо яйця, крохмаль, борошно, сіль і воду до однорідної маси. Випікаємо млинці.
- Викладаємо на кожен млинець порцію начинки, загортаємо рулетом, викладаємо у форму для запікання і посипаємо тертим сиром. Розміщуємо в розігріту до 200 ° С духовку на 3 хвилини.
- Перед подачею посипаємо млинці зеленню.
Читайте також: Традиції та рецепти Масляної